News

Accident extrem de grav la Milova, județul Arad! Un mort, combustibil scurs pe carosabil, drumul blocat aproape patru ore

24.06.2019 | 19:28
Accident extrem de grav la Milova judetul Arad Un mort combustibil scurs pe carosabil drumul blocat aproape patru ore

Scene dramatice în comuna arădeană Milova, acolo unde au fost implicate într-un accident rutier două autocamioane și un autoturism. Accidentul s-a petrecut luni după amiaza, la ora 16:00, pe Drumul Național 7. La momntul sosirii salvatorilor, două persoane erau încarcerate. Șoferul automobilului, în vârstă de 62 de ani, nu a mai putut fi salvat.

Accident groaznic la Milova, județul Arad

Vinovat pentru accident a fost chiar șoferul automobilului, cel care a depășit în curbă o autoutilitară: „Din primele cercetări, colegii mei au constatat următoarele:

În jurul orelor 15:20, un bărbat de 61 ani, din jud. Argeș, a condus un autoturism pe DN 7, în afara localității Milova, dinspre Arad spre Deva, iar la km 501+700 m, într-o curbă periculoasă la stânga, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 51 ani, din Bârzava, după care a ricoșat într-o altă autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, care se deplasa regulamentar în același sens de mers cu autoturismul, condusă de un bărbat de 51 ani, din Arad”, se arată într-un comunicat publicat de IPJ Arad.

Accident grav în Milova, județul Arad *foto: specialarad.ro

Accidentul de la Milova a blocat traficul timp de o oră

Accidentul din comuna arădeană Milova a dus la o desfășurare impresionantă a forțelor de intervenție. Astfel, la fața locului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, dar a fost cerută și intervenția elicopterului SMURD, cel care a preluat una din persoanele care au fost descarcerate, o femeie de 62 de ani, care a fost dusă de urgență la spital în stare gravă.

„Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală”, a mai declarat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, pentru specialarad.ro.

Potrivit sursei citate, chiar dacă accidentul a avut loc la ora 15:00, la ora 19:00 drumul nu fusese încă deblocat. De asemenea, pe carosabil s-a scurs tot combustibilul din autovehicul iar pericolul de incendiu a fost foarte mare.