News

Accident extrem de grav la Vâlcea. Trei tineri de 16, 17 și 23 de ani au murit

11.04.2020 | 10:55
Accident extrem de grav la Valcea Trei tineri de 16 17 si 23 de ani au murit
ADVERTISEMENT

Un accident extrem de grav a avut loc în noapte de vineri spre sâmbătă în județul Vâlcea, iar trei tineri și-au pierdut viața.

Accident extrem de grav la Vâlcea

Conform ziua-online.ro, accidentul extrem de grav a avut loc sâmbătă dimineața, în jurul orei 03:00, în comuna Berbești din judeețul Vâlcea și s-a soldat cu moartea a trei tineri cu vârste de 16, 17 și 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au anunțat că adolescentul de 23 de ani din Berbești ar fi pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate și apoi s-a oprit într-un gard.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducatorului auto, precum și decesul pasagerului dreapta față din autoturism, un tânăr de 17 ani, din comuna Mateești, și a pasagerului dreapta spate, un tânăr de 16 ani, din Berbești.

ADVERTISEMENT

Doi tineri erau deja morți în momentul în care au sosit echipajele

”Membrii echipei de descarcerare și SMURD din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în această dimineață în jurul orei 3, în localitatea Berbești, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat în cazul a 3 victime dintre care una încarcerată”, au precizat reprezentanții ISU Vâlcea.

”În sprijin au mai venit încă două echipaje SAJ. Ajunși la fața locului membrii echipajelor au găsit două persoane care prezentau leziuni incompatibile cu viața și încă o persoană pentru care s-au făcut manevre de resuscitare. Din păcate pentru toți trei, medicul de la ambulanță a declarat decesul”, au mai transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT

În acest an au mai fost înregistrate câteva accidente grave în România. Un microbuz cu 18 pasageri s-a ciocnit cu un autoturism, joi dimineață, în localitatea Bolintin Vale, județul Giurgiu, mai multe persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani fără permis a murit după ce, în timp ce conducea un autoturism în noaptea de sâmbătă spre duminică, în municipiul Constanţa, a făcut accident.

ADVERTISEMENT

O mașină SMURD în care se aflau 10 persoane transportate din Franța a făcut un accident în Cluj-Napoca. Cele 10 persoane urmau să ajungă într-un centru de carantină. Mașina SMURD venea dinspre hotelul Napoca pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 și a fost lovită din plin de un autoturism care a intrat cu viteză mare în intersecție, fără să acorde prioritate.

ADVERTISEMENT