Accident în faţa Guvernului. O persoană a fost rănită grav

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
29/07/2016, 09:00
Accident în faţa Guvernului. O persoană a fost rănită grav

Un accident a avut loc vineri dimineaţă, în faţa Guvernului. Două maşini s-au lovit, iar un pasager a fost rănit grav şi dus de urgenţă la spital. În urma dintre maşini se aflau trei butelii pline cu gaz.

Cei doi şoferi implicaţi în accident se acuză reciproc că au trecut pe roşu la semafor. Un pasager a fost rănit la coloană, el a fost transportat de urgenţă la spital.

Totul se putea transforma însă într-o adevărată tragedie, deoarece într-una din maşini se aflau trei butelii. Poliţiştii au deschis o anchetă. Ca să clarifice care dintre şoferi este vinovat, ei vor urmări imaginile de pe camerele de supraveghere din Piaţa Victoriei.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×