Accident feroviar în Franţa. 60 de persoane au fost rănite

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
17/08/2016, 18:41
Accident feroviar în Franţa. 60 de persoane au fost rănite

Aproximativ 60 de persoane au fost rănite, zece fiind în stare gravă, după ce un tren de pasageri a lovit un arbore căzut pe calea ferată, în sudul Franţei, afirmă surse citate de cotidianul Le Figaro.

Accidentul a avut loc miercuri după-amiază în zona localităţii Crès, la est de oraşul Montpellier, în sudul Franţei. Un tren de pasageri care circula între oraşele Nimes-Montpellier a lovit un copac căzut pe linia ferată.

Răniţii se află în stare de “urgenţă relativă sau absolută”, au precizat serviciile de salvare.

Potrivit France Bleu Hérault, furtunile din ultima perioadă au provocat prăbuşirea copacului.

Trenul s-a lovit de copacul dezrădăcinat în timpul unei puternice furtuni însoţite de grindină care s-a abătut asupra Montpellierului şi Héraultului miercuri după-amiaza, au precizat salvatorii, citaţi de Le Figaro.

Citeşte mai mult pe www.realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Florin Tănase, criticat dur de Gigi Becali. “Fugea de minge. Nu putea să facă trei paşi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×