ACCIDENT FEROVIAR IN EGIPT. Update. Bilanţul a urcat la 49 de morţi şi 120 de răniţi

foto, egipt, accident

ACCIDENT FEROVIAR IN EGIPT. Update. Bilanţul accidentului feroviar din Alexandria, Egipt, acolo unde două trenuri s-au ciocnit forntal a crescut la 49 de morţi. De asemenea, peste 120 de persoane au fost rănute, conform datelor transmise de ministerul Sănătăţii.

....................

ACCIDENT FEROVIAR IN EGIPT. Situatie dramatică în Alexandria, Egipt, după ce două trenuri s-au ciocnit frontal. Nu mai puţin de 28 de persoane au murit, iar alte peste 90 au fost rănite, anunţă Euro News.

ACCIDENT FEROVIAR IN EGIPT. În momentul în care cele două trenuri s-au ciocnit, unul venea dinspre Cairo, iar celălalt, dinspre Port Said, iar mai multe vagoane au deraiat. După momentul tragic, la locul accidentului a ajuns şi ministrul de Interne din Egipt.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

ACCIDENT FEROVIAR IN EGIPT. Cel putin 28 de morti si 90 de raniti (1)

Mai mult, reprezentanţii companiei feroviare susţin că a fost creată o formulă de criză pentru a se stabili motivele producerii accidentului.

Citeşte mai multe pe realitatea.net

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933