Accident feroviar în Iași. Mecanicul trenului a sunat la 112 și a spus că a lovit oameni pe șine: 3 victime

Daniel Șuta   
în HotNews
25/06/2019, 23:49
Accident feroviar în Iași. Mecanicul trenului a sunat la 112 și a spus că a lovit oameni pe șine: 3 victime
Accident feroviar în Iași. Există trei victime. Sursa foto: observator.tv

Un grav accident feroviar a avut loc în această seară în Iași, în jurul orei 22 și 40 de minute. Un tren a lovit în plin trei persoane care se aflau pe calea ferată. Mecanicul a sunat la 112 și a relatat ceea ce s-a întâmplat. La fața locului au ajuns echipaje de poliție și ambulanțe SMURD pentru a vedea care este situația victimelor.

Grav accident feroviar în Iași: Mamă și fiică spulberate de tren

Din nefericire, două persoane, mamă și fiica, au decedat pe loc, transmite Antena 3. A treia victimă este în stare gravă și primește îngrijiri medicale în aceste momente, doctorii încercând să facă tot posibilul pentru ca aceasta să supraviețuiască.

Accidentul s-a produs în localitatea Piciorul Lupului, comuna Ciurea, iar trenul se îndrepta spre București. Din informațiile oferite de autoritățile locale pentru Antena 3, femeile de 40, respectiv 20 de ani erau mamă și fiică. Despre a treia victimă se știe doar că este de sex masculin.

Harta cu locul unde s-a produs accidentul.

Ce transmit cei de la ISU și Poliție despre accident

“Un mecanic de locomotivă, care conducea un tren pe ruta București-Iasi, a anunțat faptul că în zona localității Ciurea a lovit și accidentat mortal trei persoane, care se deplasau pe calea ferată”, anunţă ISU, conform observator.tv.

“În această seară am fost sesizati prin apel unic de Urgenţă 112 de mecanicul unui tren ce se deplasa pe direcția București Iași cu privire la faptul că ar fi surprins și accidentat mortal trei persoane. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt”, transmite Poliția Locală Iași, conform aceleiași surse.

Închide ×