Scene de groază pe calea ferată din judeţul Iaşi! Un tânăr a fost călcat de tren chiar pe cap!

Scene greu de imaginat în urma unui accident feroviar din judeţul Iaşi! Un tânăr de 19 ani a fost călcat de tren chiar pe cap! Nu se ştie dacă a vrut să se sinucidă! Chiar şi medicii de pe...
30.10.2017 | 12:29
Scene de groaza pe calea ferata din judetul Iasi Un tanar a fost calcat de tren chiar pe cap
ADVERTISEMENT

Scene greu de imaginat în urma unui accident feroviar din judeţul Iaşi! Un tânăr de 19 ani a fost călcat de tren chiar pe cap! Nu se ştie dacă a vrut să se sinucidă! Chiar şi medicii de pe ambulanţă au fost şocaţi de cum arăta victima.

Medicul sosit la faţa locului a constatat că victima accidentului, un băiat de 19 ani, fusese accidentat grav de tren. Tânărului îi lipsea o bucată de craniu. Salvatorii nu au mai putut decât să se constate decesul, fără a se mai efectua manevre de resuscitare. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Accident feroviar în Iaşi! Autorităţile încearcă să afle dacă a fost vorba despre o sinucidere

Accidentul a avut loc în apropiere de municipiul Paşcani, relatează adevarul.ro.

”SAJ a intervenit în urma unei solicitări, pentru un accident feroviar, cu un echipaj C2 cu medic, din substaţia Paşcani. La faţa locului, între localităţile Lespezi şi Probota, echipajul a găsit un tânăr de 19 ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Victima prezenta un traumatism cranio-cerebral forte, cu lipsă parţială de os parietal”, a declarat Nicolae Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Iaşi.

Încă nu se ştie dacă este vorba despre o sinucidere sau un accident, acest aspect urmând a fi stabilit de anchetă. Poliţia a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

ADVERTISEMENT