Sporturi

Accident feroviar în județul Cluj. Un container, desprins de pe un camion, a lovit un tren de persoane VIDEO

15.09.2020 | 19:39
Accident feroviar in judetul Cluj Un container desprins de pe un camion a lovit un tren de persoane VIDEO
ADVERTISEMENT

În localitatea Negreni, județul Cluj, s-a produs astăzi un accident feroviar.

Un container s-a desprins de pe un camion și a fost proiectat într-un tren de persoane. Din primele informaţii nu există persoane rănite.

Momentul inedit a creat panică în rândul pasagerilor. Trenul circula pe ruta Oradea – Cluj.  Traficul feroviar a fost blocat pe ambele linii feroviare.

ADVERTISEMENT

Tren de persoane lovit de un container

Accident feroviar în #cluj. Un tren de pasageri a lovit un container

Accident feroviar în #cluj. Un tren de pasageri a lovit un container

Geplaatst door Ziua de Cluj op Dinsdag 15 september 2020

“Nu sunt persoane rănite, se pare că în garnitura de tren se aflau cca opt pasageri, care nu au necesitat îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

Camionul se afla pe DN1. Un container s-a desprins și a intrat direct în trenul care se afla în vecinătatea drumului național.

ADVERTISEMENT

”În urmă cu puţin timp au fost alertaţi despre faptul că un container s-a desprins de pe un auto tren şi a ajuns în zona căii ferate, un tren personal care circula în acel moment în zonă a acroşat container respectiv. În acest moment se deplasează către locul incidentului o autospecială şi un echipaj SMURD”, a transmis, marţi, ISU Cluj.

Un accident grav s-a petrecut luna trecută în Ploiești. Un autoturism a fost lovit din plin de locomotivă. În urma impactului, un bărbat, aflat pe scaunul din dreapta, a decedat. Acesta făcea live pe facebook în momentul tragediei. La volan se afla o femeie, care nu a acordat prioritate trenului.

ADVERTISEMENT

„O conducătoare auto, în vârstă de 24 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Trandafirilor, sensul către strada Răului, ajunsă la trecerea la nivel de cale ferată, posibil pe fondul nerespectării regulilor la trecerea la nivel cu calea ferată, a fost surprinsă și accidentată de un tren privat care se deplasa pe ruta Măneciu-Ploiești Sud.

În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a fost rănită grav și a necesitat transportul la spital. Din nefericire, un bărbat în vârstă de 29 de ani, cea de-a doua victimă (pasagerul din dreapta față), a fost declarat decedat”, au transmis reprezentanții IJP Prahova.

ADVERTISEMENT
Tags: