Accident feroviar în Mehedinţi! Patru vagoane-cisternă încărcate cu motorină au deraiat

Claudia Mîţoi    Filon Stan   
in
01/02/2018, 10:59
Accident feroviar în Mehedinţi! Patru vagoane-cisternă încărcate cu motorină au deraiat

Accident feroviar în judeţul Mehedinţi! Patru vagoane-cisternă pline cu motorină au deraiat în această dimineaţă, unul dintre acestea fiind chiar răsturnat. Cele patru vagoane care au deraiat făceau parte dintr-un tren cu 20 de vagoane-cisternă care transportau carburant.

„Din cele patru vagoane, unul răsturnat. Cel răsturnat prezintă scurgeri minore. În zonă s-a montat un dispozitiv de protecţie şi se aşteaptă intervenţia reprezentanţilor CFR cu echipament auxiliar pentru transvazarea combustibilului şi repunerea pe şine”, potrivit IGSU.

Accident feroviar în Mehedinţi! Patru cisterne au deraiat

Nu s-au înregistrat victime, dar traficul feroviar este blocat în zona accidentului. Potrivit CFR, aproximativ 100 de călători dintr-un tren de navetă care urma să tranziteze zona au coborât în staţia Balota şi au fost preluaţi de mijloace auto.

Acelaşi lucru se va întâmpla şi cu călătorii trenurilor care ar fi urmat să tranziteze zona respectivă, potrivit unui comunicat emis de compania CFR Călători. 

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.