Accident feroviar înfiorător în Arizona, SUA! Un pod s-a prăbușit parțial. Video

Bogdan Solomon   
în HotNews
29/07/2020, 23:25
Accident feroviar înfiorător în Arizona, SUA! Un pod s-a prăbușit parțial. Video
Un pod din Arizona s-a prăbușit parțial în urma deraierii unui tren. Sursa foto: AP

Un pod cuprins de flăcări s-a prăbușit parțial miercuri dimineață, în statul american Arizona, după ce un tren a deraiat. Incidentul s-a produs în  zona Tempe Town Lake, situată în imediata apropiere a oraşului Phoenix.

Potrivit presei de peste ocean, mai multe vagoane ale unui tren care transporta combustibili precum ciclohexanonă, un lichid inflamabil utilizat în special în producerea de nailon au deraiat şi au luat foc.

În urma cumplitului accident feroviar, partea de sud a podului s-a prăbuşit, iar unele vagoane au căzut într-o parcare goală.

Un pod din Arizona s-a prăbușit parțial după ce un tren a deraiat.

Numeroase echipaje de pompieri depun eforturi pentru stingerea incendiului. De asemenea, circulația în zonă a fost întreruptă, iar locuitorilor li s-a recomandat să rămână în case pentru a nu-și pune viața în pericol.

Nu există informaţii despre victime, dar situaţia este foarte periculoasă“, a declarat şeful Poliţiei regionale, Sylvia Moir. Totodată, aceasta a precizat că în cauză va fi demarată o anchetă pentru a lămuri împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

Închide ×