Accident feroviar în Londra. Un tren a deraiat dintr-un motiv incredibil

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/08/2016, 21:17
Accident feroviar în Londra. Un tren a deraiat dintr-un motiv incredibil

Un raport oficial despre cauza unui accident de tren petrecut în luna iunie în Londra identifică drept cauză religia. Mecanicul, un musulman care respecta Ramadanul, nu mai mâncase şi nu mai băuse apă de 15 ore, în momentul accidentului, potrivit Daily Mail.

El nu a observat semaforul care îi impunea să oprească înainte de staţia Paddington, din Londra, iar trenul, a ieşit de pe şine, izbind un stâlp. Accidentul nu a avut victime, dar a blocat traficul timp de trei zile, pentru reparaţii. Mecanicul lucra deja de cinci ore, iar hipoglicemia şi deshidratarea au dus la scăderea concentrării, susţin anchetatorii.

Postul Ramadanului nu permite credincioşilor să mănânce sau să bea de la răsăritul la apusul soarelui. Raportul asupra accidentului din gara Paddington avertizează că postul negru poate afecta siguranţa pe căile ferate.

sursa: dcnews.ro

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×