Accident foarte grav în România: şase persoane, dintre care patru copii, rănite pe E85

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
24/07/2016, 00:02
Accident foarte grav în România: şase persoane, dintre care patru copii, rănite pe E85

Şase persoane, dintre care patru copii, au ajuns sâmbătă la spital, în urma unui accident rutier produs pe drumul european E85, pe raza localităţii Dărmăneşti, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

O femeie aflată la volanul autoturismului care, cel mai probabil, a cauzat producerea accidentului a ieşit de pe un drum secundar în drumul european, fără să se asigure, fiind lovită de un alt autoturism, conform Agerpres.

Femeia şi cei patru copii ai săi, cu vârste cuprinse între 9 luni şi şase ani, care se aflau în maşină, au fost transportaţi de SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Potrivit cadrelor medicale de la UPU Suceava, starea răniţilor nu este gravă.

La spital a ajuns şi o femeie rănită din celălalt autoturism.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.

Sursă: realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×