News

Accident grav pe autostrada A1. Cinci persoane au fost rănite, după ce o mașină a intrat pe contrasens

Un accident grav a fost consemnat joi dimineața pe autostrada A1, între Timiș și Arad. Cinci persoane au fost rănite, după ce o mașină a intrat pe contrasens.
18.11.2021 | 10:05
Accident grav pe autostrada A1 Cinci persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat pe contrasens
ADVERTISEMENT

Un accident grav a avut loc joi dimineață pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, pe sensul de mers Arad – Timişoara, în zona localității Giarmata, județul Timiş.

În urma impactului dintre două autoturisme, cinci persoane au fost rănite. Din primele informații, se pare că una dintre mașini greșise calea de acces prin nodul rutier din zonă și a intrat pe contrasens, conform B1TV.

ADVERTISEMENT

Cinci persoane au fost rănite într-un accident pe autostrada A1. O mașină a intrat pe contrasens

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 504, pe sensul de mers Arad – Timişoara, în zona localităţii Giarmata, judeţul Timiş, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturism”, se arată într-un comunicat.

Cei din Poliție mai precizează că în urma impactului au rezultat 5 victime, cu leziuni ușoare.

După producerea accidentului, în zonă s-a circulat inițial doar pe banda nr. 1, banda 2 și cea de urgență fiind blocate. Coloana formată în spatele accidentului a fost de aproximativ 500 m.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 8.30, centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române anunța că circulația rutieră a fost reluată pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 504, pe sensul de mers Arad – Timișoara, în zona localității Giarmata, județul Timiș, unde s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme.

Alte 3 persoane, rănite într-un accident produs în județul Bihor

Tot joi dimineață, un alt accident grav s-a produs pe DN 1 Cluj – Oradea, în localitatea Tinăud, judeţul Bihor, în urma căruia 3 persoane au fost rănite și transportate la spital.

ADVERTISEMENT

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1 Cluj – Oradea, în localitatea Tinăud, judeţul Bihor, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

Astfel, în urma impactului, au rezultat trei victime care au fost transportate la spital. Circulaţia rutieră din zonă a fost blocată pe ambele sensuri de mers, astfel că în zonă, valorile de trafic rămân ridicate.

ADVERTISEMENT

Săptămâna în curs a fost una dominată de tragedii pe șoselele din țară. Miercuri seară, un accident grav s-a produs între 3 mașini, în localitatea Mogoşeşti Siret, județul Iași.

În urma impactului, o persoană a decedat, iar alte 5 au fost rănite, printre care și un copil.

ADVERTISEMENT