News

Accident grav pe DN 12, în Covasna. Un om a murit, iar altul a fost rănit. Traficul, oprit

Un accident grav s-a petrecut joi seara în județul Covasna. O persoană a murit și o alta este rănită după ce două mașini au intrat în coliziune pe DN 12.
02.12.2021 | 19:43
Accident grav pe DN 12 in Covasna Un om a murit iar altul a fost ranit Traficul oprit
ADVERTISEMENT

Un accident rutier extrem de grav a avut loc joi seara pe DN 12, în județul Covasna. O persoană a murit şi una a fost rănită după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

Poliția a fost anunțată în jurul orei 17:00 despre producerea acestui accident rutier cu victime.

ADVERTISEMENT

Impactul dintre vehicule a fost consemnat la ieșirea din municipiul Sfântu Gheorghe către Miercurea Ciuc.

O persoană a murit și o alta este rănită după un accident grav produs în Covasna. Poliția a oprit traficul

Potrivit IPJ Covasna, în jurul orei 17:00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier cu victime pe DN 12 la ieșirea din municipiul Sfântu Gheorghe către Miercurea Ciuc.

ADVERTISEMENT

Potrivit autorităților, este vorba despre o coliziune între două autovehicule.

Din păcate, în urma evenimentului rutier au rezultat două victime. O persoană a decedat iar o altă persoană a fost rănită.

”Astăzi 02 decembrie a.c., în jurul orei 17:00 polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier cu victime pe DN 12 la ieșirea din municipiul Sfântu Gheorghe către Miercurea Ciuc.

ADVERTISEMENT

Din primele informații este vorba despre o coliziune între două autovehicule. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime. O persoană a decedat, iar o altă persoană a fost rănită. Traficul pe DN 12 este blocat”, informează IPJ Covasna.

Centrul Infotrafic anunță blocarea traficului pe ambele sensuri de mers

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române anunță că, din cauza acestui accident, traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

ADVERTISEMENT

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 12 Sfântu Gheorghe-Miercurea Ciuc, la ieșire din municipiul Sfântu Gheorghe, județul Covasna, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, o persoană a decedat, iar o a doua persoană a suferit leziuni, fiind evaluată medical la fața locului.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru intervenția echipajelor specializate, estimându-se reluarea normală a circulației în 45-60 de minute”, se arată pe site-ul instituției.

ADVERTISEMENT