News

Accident grav cu cinci victime pe DN1, în județul Brașov. Forțele de salvare intervin

25.05.2020 | 09:02
Accident grav cu cinci victime pe DN1 in judetul Brasov Fortele de salvare intervin
ADVERTISEMENT

Un accident rutier grav soldat cu cinci victime s-a produs luni dimineață pe DN1, în județul Brașov. Evenimentul a declanșat rapid alertă la ISU, iar mai multe echipaje de salvare au ajuns la fața locului.

Accident grav cu cinci victime pe DN1, în județul Brașov. Forțele de salvare intervin

Eveniment rutier extrem de grav în județul Brașov. Cinci persoane au fost implicate într-un accident rutier ce a avut loc pe Drumul Național 1, între localitățile Perșani și Șercaia.

ADVERTISEMENT

Din primele informații furnizate de reprezentanții IPJ Brașov, un autoturism a lovit un cap de pod și a ieșit în decor, scrie Brașov TV.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1 (E68) Brașov – Sibiu, la kilometrul 215, între localitățile Perșani și Șercaia, județul Brașov, a avut loc un accident rutier.

ADVERTISEMENT

Evenimentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei, un autoturism a pierdut controlul direcției și a lovit un cap de pod de pe marginea drumului.

În urma impactului, cinci persoane au fost rănite. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ”, anunță Poliția Română într-un comunicat oficial.

ADVERTISEMENT

Mai multe echipaje de salvare intervin

Inspectoratul Situațiilor de Urgență Brașov anunță că la fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD, două ambulanțe SAJ și o ambulanță SAJ de la Făgăraș.

Patru din cele cinci persoane care au fost implicate în accidentul din județul Brașov au suferit politraumatisme.

ADVERTISEMENT

La ora redactării acestui material, traficul în zonă se desfășoară pe o singură bandă, sensul Brașov – Sibiu fiind blocat.

ADVERTISEMENT