News

Accident grav cu patru morți, lângă Timișoara. Singurul supraviețuitor, un băiat de șapte ani, a rămas orfan

Un accident grav cu patru morți a avut loc lângă Timișoara. Singurul supraviețuitor este un băiat în vârstă de șapte ani. În urma impactului, acesta a rămas orfan
28.03.2022 | 10:30
Accident grav cu patru morti langa Timisoara Singurul supravietuitor un baiat de sapte ani a ramas orfan
ADVERTISEMENT

O tragedie a avut loc lângă Timișoara. Patru persoane, printre care și o fetiță în vârstă de doar un an și trei luni, au murit într-un grav accident rutier. Singurul supraviețuitor este un băiat de șapte ani care și-a pierdut, în urma impactului, atât părinții, cât și sora.

Accident grav cu patru morți, lângă Timișoara

Viața unui băiat de șapte ani s-a schimbat brusc în doar câteva momente. Ambii părinți și sora lui în vârstă de doar un an și trei luni și-au pierdut viața într-un grav accident rutier.

ADVERTISEMENT

Acesta a avut loc, duminică, lângă Timișoara, pe drumul judetean care leagă Săcălaz de Sânmihaiu Român.

Responsabilă de producerea impactului violent ar fi o șoferiță care nu s-a asigurat și a făcut o depășire periculoasă de peste 120 km/h.

ADVERTISEMENT

Din cauza vitezei foarte mari, nu a mai putut evita impactul cu mașina familiei ce venea din față. Potrivit Poliției Timiș, aceasta conducea un BMW.

“O femeie în vârstă de 32 de ani conducea un autoturism pe DJ 591 A dinspre Săcălaz spre Sânmihaiu Român, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism, care se deplasa regulamentar din sensul opus de mers, condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, conducătorul auto, soția acestuia în vârstă de 28 de ani și o fetiță de 1 an și 3 luni au decedat, iar celălalt copil al familiei, un băiat de 7 ani, a fost rănit și transportat la spital”, au mai transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, scrie Opinia Timișoarei.

Și șoferița care a provocat accidentul mortal a decedat la spital.

Singurul supraviețuitor este al doilea copil al familiei, un baiat în vârstă de 7 ani. Medicii l-au transportat la spital, pentru mai multe îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii fac acum cercetări într-un dosar penal întocmit pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT