News

Accident grav cu patru răniți la Otopeni. Trei mașini implicate, trafic restricționat pe sensul Ploiești – București

Un grav accident s-a produs joi dimineață în zona localității Otopeni. Patru persoane au fost rănite. Au fost implicate în coliziune trei maşini.
26.01.2023 | 10:04
Accident grav cu patru raniti la Otopeni Trei masini implicate trafic restrictionat pe sensul Ploiesti  Bucuresti
Grav accident la Otopeni, după o coliziune între trei mașini. Patru oameni sunt răniți. Intervine elicopterul SMURD. Sursa foto: InfotraficRomania.ro
ADVERTISEMENT

Ziua de joi, 26 ianuarie, a început cu un grav accident rutier, în Otopeni. Trei mașini au fost implicate într-un carambol pe DN1 București – Ploiești.

Grav accident la Otopeni, după o coliziune între trei mașini. Patru oameni sunt răniți. Intervine elicopterul SMURD

În urma acestei violente coliziuni, patru persoane au suferit diferite leziuni, care sunt în evaluare medicală.

ADVERTISEMENT

Dată fiind gravitatea situației, la fața locului a fost mobilizat și un elicopter SMURD pentru a transporta persoanele rănite.

De asemenea, circulaţia rutieră a fost restricţionată pe sensul de mers Ploieşti – Bucureşti, valorile de trafic fiind ridicate.

ADVERTISEMENT

”Pe DN1 București – Ploiești, localitatea Otopeni, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme.

Din primele informații au rezultat 4 victime, cu diferite leziuni, care sunt în evaluare medicală. Circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers Ploiești – București, valorile de trafic fiind ridicate”, precizează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

ADVERTISEMENT

Care este situația traficului rutier la data de 26 Ianuarie 2023, la nivel național

Centrul Infotrafic a prezentat, joi, situația traficului rutier din țară. La orele dimineții nu erau sesizate evenimente rutiere care să impună oprirea circulației pe autostrăzi sau pe drumurile naționale.

În schimb, au fost semnalate o serie de fenomene meteo care au îngreunat traficul.

”Pe DN 67C Novaci-Rânca, județul Gorj, sunt semnalate pe alocuri depuneri de polei. Se acționează cu utilaje care împrăștie material antiderapant.

ADVERTISEMENT

Pe arterele rutiere din județul Constanța se circulă în condiții de ploaie ușoară, carosabilul fiind umed, nealunecos, iar vizibilitatea bună.

De asemenea, pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 193-212, precum și pe A4 Ovidiu-Agigea, sunt precipitații sub formă de ploaie slabă, fără restricții de circulație”, anunță autoritățile.

În schimb, pe A1 București-Pitești și A3 București-Ploiești, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, fără precipitații sau ceață, cu valori de trafic normale.

Poliția mai informează că, pe pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, între localitățile Lazaret și Boița, județul Sibiu, tronsonul kilometric 246+700 – 246+900 de metri, circulația a fost restricționată pe o bandă, în urma unei surpări apărute în zona taluzului.

ADVERTISEMENT