News

Accident grav cu trei TIR-uri implicate pe Autostrada Arad – Nădlac. Unul dintre ele a luat foc

20.07.2020 | 08:58
Accident grav cu trei TIRuri implicate pe Autostrada Arad  Nadlac Unul dintre ele a luat foc
ADVERTISEMENT

Un accident deosebit grav cu trei TIR-uri implicate a avut loc luni dimineață pe Autostrada Arad-Nădlac.

Din informațiile oferite de Poliția Română, traficul în zonă a fost restricționat în urma evenimentului rutier.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, unul dintre cele trei TIR-uri s-a răsturnat și a fost cuprins de flăcări.

Trei TIR-uri implicate într-un accident grav pe Autostrada Arad – Nădlac

Accidentul s-a produs pe autostrada A1 în zona sensului de ieșire din țară, în apropiere de Nădlac, județul Arad. Un autotren a lovit parapetul median și a luat foc.

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe sensul către frontieră al autostrăzii A1 Arad – Nădlac, la kilometrul 578+500 de metri, în zona orașului Nădlac.

ADVERTISEMENT

”Un TIR a pierdut controlul direcției, a acroșat două autotrenuri staționate pe banda de urgență, s-a răsturnat peste glisiera mediană, după care a luat foc”, au transmis polițiștii.

Nu s-au înregistrat victime în urma accidentului

Oficialii din Poliție au revenit ulterior cu o informare în care anunță că accidentul de pe A1 nu s-a soldat cu nicio victimă.

ADVERTISEMENT

”Conform Infotrafic, autotrenul a acroșat două tiruri staționate pe banda de urgență, s-a răsturnat peste glisiera mediană, după care a luat foc. Nu s-au înregistrat victime. De la ora 7:45 se circulă îngreunat pe ambele direcții.”, informează autoritățile.

Accidentul de luni de la Nădlac se petrece la doar o zi după ce, tot în zonă, un alt eveniment rutier s-a soldat cu șapte victime. Duminică, un accident deosebit de grav, soldat cu șapte victime și șase mașini avariate, s-a produs la un kilometru de vama Nădlac.

ADVERTISEMENT

Un șofer din Arad de 43 de ani care conducea o autoutilitară pe A1, în apropierea PTF Nădlac 2, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu alte două vehicule.

ADVERTISEMENT