News

Accident grav în Dâmbovița. Au fost rănite șapte persoane, printre care și o gravidă

Militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița au intervenit la locul unui accident rutier grav. Șapte persoane au fost rănite, printre care și o gravidă
07.01.2022 | 21:35
Accident grav in Dambovita Au fost ranite sapte persoane printre care si o gravida
ADVERTISEMENT

Un accident rutier grav a avut loc în județul Dâmbovița. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, șapte persoane au fost rănite, printre care și o gravidă.

Accident grav în Dâmbovița. Au fost rănite șapte persoane, printre care și o gravidă

Impactul rutier petrecut vineri seară, 7 ianuarie, în satul Bolovani, comuna Cornățelu, din județul Dâmbovița, s-a soldat cu șapte victime.

ADVERTISEMENT

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița, au fost implicate două autoturisme, iar una dintre mașini ar fi ricoșat într-un grup de pietoni.

La fața locului s-au deplasat pompierii, cu trei autospeciale, precum și un echipaj SMURD. De asemenea, la locul accidentului, au ajuns și trei echipaje de ambulanță.

ADVERTISEMENT

“Echipajele de intervenție au identificat 7 persoane ranite. 4 dintre acestea sunt din autoturisme, iar 3 erau pietoni care au fost acroșați de unul dintre autoturisme”, au precizat reprezentanții ISU.

Aceștia au mai menționat și faptul că victimele au fost preluate de cadrele medicale și duse de urgență la spital, pentru a li se acorda îngrijiri de specialitate.

ADVERTISEMENT

“Toate persoanele au fost preluate de către SAJ și SMURD și transportate la UPU Târgoviște.”, au mai spus militarii ISU.

Aceștia au avut grijă să deconecteze bornele mașinilor, asigurându-se că nu va avea loc și vreun incendiu.

ADVERTISEMENT

“Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor autoturismelor implicate”, au mai menționat salvatorii.

Ce spune poliția despre accidentul grav petrecut în județul Dâmbovița

Oamenii legii, ajunși la fața locului, efectuează mai multe verificări, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc acest impact rutier.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, unul dintre șoferii implicați în accident este la început în ceea ce privește condusul. Din ultimele informații, acesta are doar 17 ani și se afla în mașină împreună cu instructorul său auto. Celălalt șofer are vârsta de 29 de ani.

“În urma coliziunii, unul dintre autovehicule ar fi fost proiectat intr-un grup de trei pietoni, cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani.

Evenimentul rutier a fost soldat cu rănirea celor 3 pietoni și a 4 persoane, dintre care doi conducători auto și doi pasageri.

Politistii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor“, au declarat polițiștii.

ADVERTISEMENT