News

Accident grav de circulație într-o comună din Cluj. Un tânăr de 28 de ani a murit

09.01.2021 | 21:35
Accident grav de circulatie intro comuna din Cluj Un tanar de 28 de ani a murit
ADVERTISEMENT

Un accident mortal de circulație s-a produs sâmbătă, pe raza localității Mera, din județul Cluj. În accident au fost implicate patru persoane, dintre care una și-a pierdut viața, scrie stiridecluj.ro.

Se pare că un șofer de 26 de ani din comuna Baciu care mergea către Cluj-Napoca a pierdut controlul mașinii într-o curbă la dreapta și a intrat pe contrasens unde a lovit un alt autoturism care era condus de un tânăr de 28 de ani din localitatea Turea.

ADVERTISEMENT

Acesta din urmă a murit din cauza impactului, iar o femeie de 23 de ani  care se află cu el în mașină a fost rănită. Răni au suferit și persoanele aflate în cealaltă mașină, șoferul de 26 de ani și o tânără de 22 de ani din Apahida.

Trei persoane au avut nevoie de descarcerare

Solicitarea de urgență a fost înregistrată în jurul orei 17.40, iar, în momentul sosirii la locul accidentului, pompierii au găsit două autoturisme avariate, în care se aflau încarcerate trei persoane, dintre care una nu a mai putut fi salvată.

ADVERTISEMENT

Au fost efectuate operațiuni de descarcerare, extragere și acordarea primului ajutor calificat pentru două femei și un bărbat care prezentau multiple traumatisme, erau în stare de conștiență și cooperanți”, a transmis ISU Cluj.

Aceștia au fost preluați de către echipajele SMURD și de ambulanță și duși la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

ADVERTISEMENT

Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență generată.