Accident grav în Gorj! Opt persoane au ajuns la spital

Opt persoane au ajuns, sâmbătă după-amiază, la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu, după ce o maşină a pătruns pe contrasens, pe DN 67, în zona Dealului Bujorăscu, şi s-a ciocnit cu un autoturism, cele două maşini fiind lovite apoi de a treia, care nu a observat accidentul.

Directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, Florentina Motea, a declarat că pe Drumul Naţional 67 Târgu-Jiu – Motru, în zona Dealului Bujorăscu, o maşină a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit de alta, conform Mediafax, citat de Realitatea.

Nouă persoane, între care trei copii, au fost rănite în urma impactului, însă una a refuzat transportul la spital.

"Nu sunt traumatisme majore, victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu pentru investigaţii, acestea sunt în stare stabilă, conştiente", a spus sursa citată.

La locul accidentului au fost trimise cinci ambulanţe şi o autospecială pentru victime multiple din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Ulterior, o a treia maşină a lovit cele două autoturisme implicate în accident, întrucât şoferul acesteia nu a observat accidentul, însă pasagerii din ultimul autovehicul nu au fost răniţi.