Accident grav în Hunedoara, la impactul dintre un maxi taxi și două mașini. Trei persoane au fost rănite

Eduard Nicolae Popa   
în HotNews
24/08/2019, 16:38
Accident grav în Hunedoara, la impactul dintre un maxi taxi și două mașini. Trei persoane au fost rănite
Accident grav în județul Hunedoara, între Geoagiu și Orăștie *foto: replicahd.ro

Circulația pe DN7 a fost blocată între Halta Geoagiu și Orăștie, după un accident destul de grav care a avut loc între un maxi și două autoturisme. Trei pasageri au primit îngrijiri medicale din partea echipajului sosit la fața locului. Pe același drum dintre Geoagiu și Orăștie a mai avut loc un accident în urmă cu câteva zile, soldat de această dată chiar și cu o victim.

Accident dur pe DN7, între Geoagiu și Orăștie

La accidentul de sâmbătă de pe DN7 a fost nevoie de intervenția pompierilor din Orăștie și de mai multe ambulanțe. La locul impactului au fost găsite trei victime neîncarcerate. Răniții au primit îngrijiri medicale din partea echipajului medical și a medicilor SAJ și au fost transportați la spital politraumatizați, dar conștienți. Circulația a fost mai mult timp blocată pe sensul spre Orăștie până la finalizarea cercetărilor, a susținut purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Nu este singurul accident care a avut loc în zona Orăștie în ultimele zile. În noaptea de marți spre miercuri, pe 20-21 august, a avut loc un accident în apropiere de localitatea hunedoreană Geoagiu.

Accident grav în județul Hunedoara, între Geoagiu și Orăștie
Accident grav în județul Hunedoara, între Geoagiu și Orăștie *foto: opiniatimisoarei.ro

Accident cu persoane decedate la Geoagiu

Marți noapte, în jurul orei 2:00, tot în Geoagiu un șofer a pierdut controlul volanului și a ieșit în carosabil. În mașină se mai aflau alți trei pasageri. Toate cele patru persoane din mașină au rămas blocate în interiorul mașinii.

Echipajele de salvare au reușit să îi scoată din autovehicule. Trei dintre bărbați erau conștienți și au fost predați pe mâna medicilor, care i-au transportat la Spitalul din Orăștie, iar apoi la UPU Deva. În schimb, un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost și el scos dintre fiare, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru el și a fost constatat decesul.

Închide ×