Fotbal intern

Microbuzul echipei de fotbal, ACCIDENT GRAV! Toţi cei 14 jucători, TRANSPORTAŢI la spital!

Update, 14,30: Bilantul victimelor accidentului a crescut! Se estimeaza ca 20 de oameni au fost raniti, iar unul este in stare grava....
06.08.2016 | 16:15

Update, 14,30: Bilantul victimelor accidentului a crescut! Se estimeaza ca 20 de oameni au fost raniti, iar unul este in stare grava.

Purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara a declarat ca cel mai grav ranit a fost soferul dubei. Celelalte victime prezinta traumatisme la nivelul capului si ale mainilor, insa sunt constiente.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––

Un număr de 16 persoane, între care se află 14 tineri fotbalişti de la o echipă din comuna hunedoreană Certej, au ajuns sîmbătă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva după ce microbuzul în care călătoreau a fost lovit de o dubiţă de marfă pe DN 7, pe raza comunei Veţel.

Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie în acest caz.

Traficul în zona accidentului este restricţionat şi dirijat pe rute ocolitoare, anunţă Agerpres.

ADVERTISEMENT

Potrivit primelor cercetări ale poliţiei, şoferul unei dubiţe de marfă, care circula de la Arad spre Deva, a intrat pe contrasens şi s-a tamponat cu microbuzul în care se aflau 14 tineri fotbalişti, cu vîrstele cuprinse între 17 şi 26 de ani. Tinerii sînt jucători ai echipei Aurul Certej şi se deplasau la un meci de fotbal în localitatea Ilia, la circa 20 de kilometri de Deva.

”În urma accidentului, cei doi conducători auto şi cei 14 fotbalişti au fost transportaţi la spital, în vederea evaluării stării de sănătate şi acordării îngrijirilor medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

ADVERTISEMENT

Mai multe ambulanţe au fost dirijate la faţa locului, intervenţia fiind efectuată de echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi ale SMURD Hunedoara. Răniţii au fost transportaţi la spitalele din Deva şi Hunedoara.

Vezi VIDEO aici

”Victimele au fost transportate la spitalele din Deva şi Hunedoara. Tinerii au fracturi şi diverse contuzii, dar sunt stabili. Într-o stare mai gravă este şoferul dubiţei, care a rămas încarcerat în urma accidentului şi a trebuit extras din autovehicul”, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Citeste mai mult pe RTV.NET