News

Accident grav în Arad. O femeie însărcinată a murit, iar patru persoane, între care doi copii, sunt rănite

Accident grav în județul Arad. O femeie însărcinată a murit, iar patru persoane, între care doi copii, au fost rănite, marți după amiaza.
14.03.2023 | 22:13
Accident grav in Arad O femeie insarcinata a murit iar patru persoane intre care doi copii sunt ranite
Accident grav în Arad. O femeie însărcinată a murit, alte patru persoane au fost rănite. Sursa foto: ISU Arad / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Accident deosebit de grav produs marți după amiază în județul Arad. Două autoturisme au intrat în coliziune la ieșirea din orașul Ineu spre Pâncota, pe DJ792. Din păcate, evenimentul s-a soldat și cu un deces.

Accident grav în Arad. O femeie însărcinată a murit, alte patru persoane au fost rănite

Potrivit IPJ Arad, tragedia rutieră a avut loc jurul orei 16.40. O mașină condusă de un bărbat de 36 de ani, din comuna Vârfurile, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Ineu.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Ineu cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ. Dată fiind gravitatea situației, la locul accidentului au mai ajuns un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă și elicopterul SMURD.

În urma coliziunii celor două mașini au rezultat 5 victime. Dintre acestea, una era încarcerată, în stare de inconștiență. Pompierii au descarcerat persoana în cauză și au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Din păcate, pentru aceasta, o femeie de 49 de ani, însărcinată, nu s-a mai putut face nimic. În ceea ce le privește pe celelalte 4 victime, printre care doi minori, acestea au fost asistate medical la locul evenimentului. Toate cele 4 persoane sunt conștiente și cooperante.

În urma evaluării medicale, 3 dintre cele 4 persoane care au prezentat diferite traumatisme, au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

ADVERTISEMENT

Astfel, un minor a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD. O altă minoră a fost transportată la spital de către echipajul SMURD TIM. A treia victimă a fost transportată la spital de către echipajul medical SAJ. În fine, cea de-a patra victimă a refuzat transportul la spital.

Polițiștii au anunțat că, în acest caz, continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

În zona producerii accidentului, pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, traficul rutier în zonă a fost blocat zeci de minute.

ADVERTISEMENT