News

Accident grav în Argeş. Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina într-un gard. Soţia, în stare gravă la spital

Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina într-un gard. Soţia a fost transportată în stare gravă la spital. Accidentul s-a produs în județul Argeș.
24.08.2021 | 11:55
Accident grav in Arges Un barbat a murit dupa ce a intrat cu masina intrun gard Sotia in stare grava la spital
ADVERTISEMENT

Grav accident rutier produs marți dimineață în județul Argeș, soldat cu un mort și o persoană rănită.

Din primele informații, aflăm că șoferul unei camionete a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a lovit violent gardul unei gospodării.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, bărbatul a fost grav rănit și a intrat în stop cardio respirator, decedând ulterior. Femeia din vehicul, soția victimei, a suferit mai multe răni și a ajuns la spital.

Un bărbat a murit după ce a intrat cu camioneta într-un gard. Soţia, în stare gravă la spital. Accidentul, produs în Argeș

Tragedia rutieră a fost consemnată în localitatea Mărăcineni. Victima, de 47 de ani, care conducea o autoutilitară, pe DN 73, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, șoferul a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș care au început manevrele de resuscitare în timp ce îl transportau pe bărbat la spital, dar din nefericire acesta nu a mai putut fi readus la viață.

În același timp, un alt echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă preluat-o și pe soția victimei. Aceasta a primit primele îngrijiri medicale și a fost transportată la Spitalul Județean Argeș.

ADVERTISEMENT

”Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş s-a stabilit că un bărbat de 47 de ani, din oraşul Potcoava, judeţul Olt, care conducea o autoutilitară pe DN 73, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Argeş, citat de Realitatea Plus.

”Pasagera din autoutilitară, o femeie de 45 de ani, a fost preluată conştientă de către echipajele medicale. Conform informaţiilor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, victima suferise multiple leziuni”, mai precizează autoritățile.

ADVERTISEMENT

Dosar penal deschis de Poliție în acest caz

În această cauză va fi întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, mai precizează IPJ Argeș.

La locul accidentului au intervenit pompierii cu o autospecială cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, dar și pentru a scoate cele două victime din dubă.

ADVERTISEMENT
Tags: