News

Accident grav în Bacău. Doi oameni au fost uciși de un șofer care a intrat pe contrasens în localitatea Holt

14.09.2019 | 20:41
Accident grav in Bacau Doi oameni au fost ucisi de un sofer care a intrat pe contrasens in localitatea Holt
Accidentul a avut loc astăzi în județul Bacău. Sursa foto: bacău.net

Un grav accident a avut loc în județul Bacău, unde doi oameni au fost spulberați de un șofer care circula pe contrasens pe șoseaua din localitatea Holt din comuna Letea Veche.

Accident cu 2 morți produs de un bărbat de 65 de ani care circula pe contrasens

Două mașini s-au ciocnit astăzi în localitatea băcăuană, accidentul soldându-se cu doi morți. Mașina care circula pe contrasens a lovit în plin autovehiculul în care se afla șoferul și o altă persoană. Un bărbat de 60 de ani și o femeie de 57 de ani au murit în urma acestui accident, scrie bacău.net.

Șoferul care a produs teribilul accident, în vârstă de 65 de ani, a ajuns la spital în stare gravă cu dureri de pipet și escoriații. Acesta a fost internat de urgență la Spitalul Județean Bacău, la Secția de Primiri Urgențe. Bărbatul s-a ales deja cu un dosar penal pentru ucidere din culpă, conform polițiștilor care au făcut cercetarea la fața locului.

accident bacău
Imagine de la locul accidentului. Sursa foto: bacău.net

Comunicatul transmis de ISU Bacău presei, în urma coliziunii din Holt

„Urmare accident rutier, com. Letea Veche, sat Holt: in urma coliziunii dintre 2 autoturisme, au rezultat 3 victime incarcerate, dintre care 2 decedate (persoana de sex masculin – 60 ani si persoana de sex feminin – 57 ani). Cea de-a treia victima de 65 ani cu dureri in piept si escoriatii a fost transportata la UPU de SMURD”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Bacău pentru portalul amintit mai sus.