News

Accident grav în Bistriţa-Năsăud, cu trei victime. Ambii şoferi erau beţi, iar unul dintre ei nu avea nici permis

Doi tineri s-au urcat beți la volan și au provocat un accident rutier soldat cu trei victime. Unul nu avea permis
27.08.2021 | 10:53
Accident grav in BistritaNasaud cu trei victime Ambii soferi erau beti iar unul dintre ei nu avea nici permis
ADVERTISEMENT

Ambii tineri care au fost implicați în acest accident rutier consumaseră alcool înainte de a se urca la volan. Unul dintre ei, de 22 de ani, a fost cel care a provocat coliziunea.

Ambii șoferi implicați în accidentul din Bistriţa Năsăud, băuți la volan

Dar, în urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit că și celălalt șofer, în vârstă de 37 de ani, era tot beat.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 22 de ani care a băut înainte se a conduce, mergea pe direcția Bistriţa – Reghin, când a intrat în plin într-o altă mașină, care a circulat în fața sa, pe aceeași direcție.

Accidentul s-a produs pe DN 15A, pe raza localităţii Galaţii Bistriţei, conform anunțului Inspectoratului de Poliție Județean.

ADVERTISEMENT

În total, în urma acestui eveniment rutier au fost rănite trei persoane, dintre care două au fost chiar cei care se aflau la volan, adică tinerii de 22 și de 37 de ani.

Celălalt rănit este un tânăr în vârstă de 25 de ani, pasager în mașina care a provocat accidentul rutier.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii au rezultat trei victime. Ce au transmis oamenii legii

Toți au fost duși la spital de serviciile de urgență. Imaginile de la fața locului arată că mașinile au părăsit șoseaua și sunt făcute praf.

“Din verificările efectuate de poliţişti, a reieşit că, în timp ce un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Dipşa, conducea un autoturism pe Drumul Naţional 15A, din direcţia Bistriţa către Reghin, a intrat în coliziune cu un alt autoturism ce se deplasa pe aceeaşi direcţie, condus de un bărbat de 37 de ani din aceeaşi localitate.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto, cât şi a unui pasager din primul autoturism, un tânăr de 25 de ani din Sărata, aceştia fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean.

Ambii conducători auto aveau o alcoolemie de peste 0,7 de alcool pur, lucru care a fost descoperit de polițiști după ce i-au testat pe aceștia cu etilotestul.

Tânărul de 22 de ani avea 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce celălalt avea 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul de 22 de ani şi o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 37 de ani”, a informat IPJ.

ADVERTISEMENT
Tags: