ADVERTISEMENT
News

Accident grav în Bistrița Năsăud! Trei mașini s-au ciocnit, opt persoane rănite.

Autor: Alexandru Năstase | 02.08.2020 | 15:08
Accident grav în Bistrița Năsăud! Trei mașini s-au ciocnit, opt persoane rănite.
Imagine de la locul accidentului. Sursa foto - ISU Bistrița

Accident grav în Bistrița Năsăud, acolo unde trei mașini s-au ciocnit. Incidentul rutier a avut loc la ieşirea din oraşul Sângeorz Băi spre Cormaia.

ADVERTISEMENT

Din păcate, una dintre maşini s-a răsturnat. Echipajele de intervenţie SMURD au găsit la faţa locului nu mai puțin de opt persoane rănite, dintre care trei erau copii.

Toți aceștia au fost preluați de medici și evaluați. Doi copii şi trei adulţi, respectiv mama şi bunicii vor fi evacuaţi către UPU SMURD Bistriţa.

ADVERTISEMENT

Incident rutier în Bistrița Năsăud

„Garda de Intervenţie Sângeorz Băi şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD intervin la un accident rutier în care sunt implicate trei autoturisme, dintre care unul este răsturnat.

Punct de reper. Ieşirea din oraşul Sângeorz Băi spre Cormaia. Din primele date, doi copii şi un adult au nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Intervenţia este în dinamica. Echipajele de intervenţie au găsit la locul accidentului opt persoane, dintre care trei copii.

Toate persoanele au fost evaluate din punct de vedere medical. Sunt conştiente, cooperante”, au transmis reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, aceștia au explicat că cei 5 pacienți trimiși către spitalul din Bistrița prezintă contuzii, traumatisme şi vor fi supuşi unor investigaţii medicale suplimentare.

„Au intervenit trei ambulanţe ( terapia intensivă mobilă, un echipaj de prim ajutor şi un echipaj aparţinând SAJ BN) si un echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare de la Garda de Intervenţie Sângeorz Băi”, au explicat cei de la ISU.
 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!