News

Accident grav în Botoșani! Un tren a deraiat și a lovit un camion. VIDEO șocant

21.08.2019 | 18:17
Accident grav in Botosani Un tren a deraiat si a lovit un camion VIDEO socant

Un accident grav s-a petrecut în această după-amiază în orașul Dorohoi din județul Botoșani. Un tren în care se aflau 30 de călători a deraiat după ce a lovit un camion care a forțat trecerea la calea ferată. Șeful de tren a fost singura persoană rănită. 

Un tren a deraiat după ce a lovit un camion

Un tren de pasageri a deraiat după ce a lovit un camion, potrivit ISU Botoșani. Accidentul s-a produs miercuri după-amiază, 21 august, în orașul Dorohoi din județul Botoșani. Cele 30 de persoane care se aflau în tren au ieșit singure din vagone, singura persoană rănită fiind șeful de tren. Acesta a suferit răni ușoare și a refuzat să fie transportat la spital.

Şoferul camionului lovit de tren nu a fost rănit deoarece locomotiva a lovit partea din spate a mașinii. Camionul implicat în accidentul din județul Botoșani era plin cu cereale, iar în urma impactului trailerul cu cereale a fost desprins de capul tractor, potrivit Mediafax.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul care a dus la deraierea trenului de pasageri. Accidentul din județul Botoșani a fost filmat de camerele de supraveghere montate în zonă.

Accident grav în Botoșani. O persoană a murit

În data de 3 august, în jurul orei 17:00, un accident grav s-a produs la Cernăuți – vamă, în Ucraina în urmă căruia a murit o persoană. Accidentul s-a produs în urma unei depășiri neregulamentare, mașina unui bărbat din Botoșani care circula regulamentar și o altă mașină care venea din sens opus s-au tamponat.

Bărbatul care se afla în mașina care circula regulamentar a murit pe loc. Ciprian Rusu, în vârstă de 37 de ani se întorcea de la Cernăuți în momentul în care mașina pe care o conduce a fost lovită violent. Bărbatul se afla singur în autoturism.

 

 

 

Tags: