News

Accident grav în Brăila: 2 morți și 2 răniți după ce un autobuz s-a răsturnat

11.12.2020 | 08:37
Accident grav in Braila 2 morti si 2 raniti dupa ce un autobuz sa rasturnat
Accident grav în Brăila: 2 morți și 2 răniți după ce un autobuz s-a răsturnat
ADVERTISEMENT

Un accident rutier deosebit de grav s-a produs vineri dimineață în județul Brăila. Acesta s-a soldat cu 2 morți și 2 răniți, după ce un autobuz s-a răsturnat pe carosabil.

Din primele informații oferite de Poliția Română, în evenimentul rutier au fost implicate un autobuz, un autoturism și un camion.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, autobuzul s-a răsturnat pe șosea, iar doi oameni implicați în coliziune au murit. Alte două persoane au fost rănite.

Grav accident rutier în Brăila: 2 morți și 2 răniți, după ce un autobuz s-a răsturnat

Un grav accident de circulație a avut loc vineri dimineață pe DN2 B în județul Brăila. Două persoane au murit, iar alte două sunt rănite.

ADVERTISEMENT

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2B Buzău – Brăila, în localitatea Căldărușa, pe fondul unei pătrunderi pe contrasens, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autobuz, un autoturism și un autocamion.

La locul tragediei au ajuns mai multe echipaje de descarcerare, ambulanță și poliție.  Traficul este oprit pe ambele sensuri pentru a permite efectuarea cercetării la fața locului. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

ADVERTISEMENT

Cauza producerii accidentului

Comisarul șef de la Infotrafic, Cătălin Bocai, a declarat la Digi24 că accidentul a avut loc după ce unul dintre vehicule a intrat pe contrasens.

Conform organului MAI, în urma impactului deosebit de violent, autobuzul s-a răsturnat și două persoane au murit pe loc. Alte două au fost rănite.

ADVERTISEMENT

Traficul este oprit pe ambele sensuri pentru a permite efectuarea cercetării la fața locului. “Nu sunt rute ocolitoare. Cei în coloană să nu claxoneze inutil”, a spus Bocai la postul de știri.

ADVERTISEMENT