Accident grav în Brașov! Doi adulți și doi copii au intrat cu mașina într-un parapet

Alexandru Năstase   
în HotNews
29/08/2020, 09:30
Accident grav în Brașov! Doi adulți și doi copii au intrat cu mașina într-un parapet GALERIE FOTO
MAi multe echipaje de intervenție au ajuns la locul accidentului. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Accident grav în județul Brașov acolo unde doi adulţi şi doi copii au fost transportaţi la spital la prima oră a zilei după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un parapet.

Totul s-a întâmplat pe DN 1. Din păcate, incidentul rutier a avut urmări destul de serioase. Unul dintre adulţi se află în stare gravă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), un accident s-a produs pe DN 1, între localităţile Şercaia şi Mândra.

Accident înfiorător în Brașov!

Conform primelor informații, în autoturism se aflau 5 persoane. Vorbim despre trei adulţi şi doi copii. Minorii se aflau pe bancheta din spate.

Acolo s-au deplasat un echipaj cu apă şi spumă, două echipaje SMURD şi două ambulanţe SAJ. Au fost câteva momente de panică.

După ce persoanele rănite au primit asistenţă medicală la locul accidentului, doi dintre adulţi şi cei doi copii au fost transportaţi la spital.

“Unul dintre adulţi este în stare gravă, acesta suferind un traumatism cranio-cerebral sever. Bărbatul era inconştient şi a fost intubat

Echipajele medicale au luat decizia ca alte 3 persoane să fie transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Printre acestea se află și cei doi minori care erau în mașină în momentul impactului”, au menţionat reprezentanţii ISU Braşov.

 

 

 

Închide ×