News

Accident grav în București, cu un autobuz STB. Un om a murit, alți doi au fost răniți

06.06.2019 | 16:22
Accident grav in Bucuresti cu un autobuz STB Un om a murit alti doi au fost raniti
Accident grav în București, cu un autobuz STB. Un om a murit, alți doi au fost răniți Sursa foto: a1.ro

Un șofer, în vârstă de 60 de ani, din București a produs un accident grav în zona Amurgului. Șoferul a intrat pe contrasens și a lovit un autobuz STB, de pe linia 220 care circula regulamentar. În urma impactului, șoferul autoturismului a murit, iar două femei care călătoreau cu autobuzul au fost rănite.

Accident în zona Amurgului, București, cu un autobuz STB

Un șofer din București, în vârstă de 60 de ani a produs un accident grav care s-a soldat chiar cu decesul acestuia. Conducătorul autoturismului a intrat pe contrasens unde a izbit un autobuz STB care se deplasa regulamentar, pe linia 220. Șoferul autobuzului, de 51 de ani nu a pățit nimic, însă doi călători au fost răniți.

Accidentul s-a produs pe strada Amurgului, în după – amiaza aceasta, în jurul orei 13:40. Traficul este blocat pe ambele sensuri, iar organele de poliție efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor, precum și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Cele două femei din autobuz nu au avut nevoie de internare având doar răni ușoare. „De asemenea, în urma accidentului a rezultat și rănirea ușoară a două femei în vârstă de 50 ani și 89 ani, pasagere în autobuz.”, conform a1.ro

Șoferul autoturismului (60 de ani) a murit pe loc în urma impactului
Accident grav în Capitală. Șoferul autoturismului a murit pe loc, iar două femei din STB au fost rănite ușor
Sursa foto: antena3.ro

O tânără de 19 ani a murit în urma unui accident auto, în București

În Capitală se întâmplă zilnic incidente și accidente rutiere minore sau de amploare. În luna aprilie, o tânără de doar 19 ani a murit după ce șoferul mașinii în care se afla nu a cedat trecerea într-o intersecție și a lovit un autoturism. Cei doi șoferi au fost testați de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Ei au fost conduşi la INML pentru recoltarea de probe biologice.

„În jurul orei 22,30, conducătorul unui autoturism care se deplasa dinspre Str. Mărgelelor către Str. Drumul Ciorogârla, când a ajuns la intersecţia cu Bd. Anul 1864, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului ‘cedează trecerea’ şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circula pe Bd. Anul 1864. În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a unei femei în vârstă de 19 ani, pasageră în primul autovehicul.”, precizează Brigada Rutieră, citată de Agerpres.