News

Accident grav în București. Doi pietoni au fost loviți pe Splaiul Unirii. Unul a decedat

Un grav accident rutier a avut loc marți în Capitală. Doi pietoni au fost loviți în zona Splaiul Unirii. Din păcate, un bărbat de 65 de ani a murit.
18.10.2022 | 14:32
Accident grav in Bucuresti Doi pietoni au fost loviti pe Splaiul Unirii Unul a decedat
Doi pietoni au fost loviți pe Splaiul Unirii din București. Unul dintre ei a murit în urma acestui accident. Sursa foto: infotraficromania.ro
ADVERTISEMENT

Un accident mortal a avut loc marți în București. Două persoane au fost lovite pe Splaiul Unirii. În urma impactului extrem de puternic, victimele au rămas pe partea carosabilă inconștiente.

Doi pietoni au fost loviți pe Splaiul Unirii din București. Unul dintre ei a murit în urma acestui accident

Conform datelor oferite de Poliția Română, doi pietoni au fost accidentați de un autoturism pe Splaiul Unirii, în sensul de mers Timpuri Noi – Mihai Bravu.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a fost raportat la 112 în jurul orei 11.16. Un șofer al unui autovehicul care circula pe Splaiul Unirii dinspre bd. Șincai către sos. Mihai Bravu a accidentat doi bărbați în vârstă.

Din nefericire, în urma acestui accident de circulație, unul dintre pietoni a decedat. Într-o primă fază s-a încercat salvarea acestuia prin efectuarea manevrelor de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Celălalt pieton accidentat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Persoana care a murit avea 65 de ani, iar cea transportată la spitalul Bagdasar are 70 de ani.

Traficul în zona producerii accidentului, îngreunat aproape două ore

Din informațiile oferite de Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române aflăm că traficul rutier a fost restricționat aproape două ore pe Splaiul Unirii, sensul de mers către șos. Mihai Bravu.

ADVERTISEMENT

În zonă s-au efectuat cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație.

În ceea ce-l privește pe conducătorul autovehiculului care i-a lovit pe cei doi pietoni, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0.

ADVERTISEMENT

La ora 13:10, traficul s-a reluat pe Splaiul Unirii. A fost și ora la care s-a încheiat cercetarea la fața locului.

Un alt accident soldat cu un deces a avut loc marți, 18 octombrie, în Vrancea. Trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune la ieșirea din Adjud către municipiul Focșani.

În urma evenimentului rutier, o persoană a decedat, iar o alta a fost rănită, fiind transportată la spital pentru îngrijiri.

ADVERTISEMENT