News

Accident grav în București. Un bărbat a murit în timp ce trecea neregulamentar strada

12.08.2020 | 08:43
Accident grav in Bucuresti Un barbat a murit in timp ce trecea neregulamentar strada
ADVERTISEMENT

Un accident grav s-a produs pe centura de nord din București, în noaptea de luni spre marți, când un bărbat de 32 de ani a fost lovit din plin în timp ce trecea strada printr-un loc nemarcat. Bărbatul a escaladat parapetul dintre sensurile de mers ajungând chiar în fața unui autoturism.

Șoferul mașinii nu a reușit să frâneze la timp pentru a evita pietonul, acesta fiind aruncat câțiva metri mai departe. Cadrele medicale care au ajuns la fața locului l-au resuscitat minute în șir pe bărbatul de 32 de ani, însă fără niciun succes.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, medicii au declarat decesul. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, informează stirileprotv.ro.

Accident cumplit în Capitală. Un pieton a murit după ce a trecut printr-un loc nemarcat

Totodată, șoferul implicat în accident a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Așadar, acesta nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volanul mașinii.

ADVERTISEMENT

În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal și urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele producerii accidentului din Capitală. În prezent, polițiștii care au ajuns la locul faptei continuă cercetările.

Pieton, spulberat de pe trecere. Cine este vinovat

Din păcate, în ultima perioadă s-au produs foarte multe accidente rutiere în momentul traversării străzii. Recent, un bărbat de 50 de ani care se angajase în trecerea de pe un bulevard pe altul a fost lovit grav, în condițiile în care se afla pe zebră.

ADVERTISEMENT

Pietonul a fost lovit din plin de un șofer de taxi care nu i-a acordat prioritate, fiind aruncat la o distanță de câțiva metri de locul accidentului.

Martorii aflați la fața locului i-au acordat bărbatului primele îngrijiri, în cele din urmă fiind preluat de o ambulanță. Cadrele medicale au declarat că victima are răni grave, fiind transportată de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au deschis și în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, taximetristul fiind acuzat că a forțat culoarea roșu a semaforului.

 

ADVERTISEMENT
Tags: