News

Accident grav în București. Un șofer a intrat pe contrasens după ce i s-a făcut rău la volan

31.03.2021 | 17:46
Accident grav in Bucuresti Un sofer a intrat pe contrasens dupa ce i sa facut rau la volan
ADVERTISEMENT

Accident grav în București. Unui șofer i s-a făcut rău la volan și a intrat pe contrasens. Incidentul a avut loc pe bulevardul Lascăr Catargiu.

Traficul din centrul Capitalei a fost afectat miercuri, 31 martie, după un accident de circulație produs la Piața Romană, pe bulevardul Lascăr Catargiu, potrivit Newsweek.ro

ADVERTISEMENT

Șoferul se afla la volanul unei Kia Cerato de culoare argintie și se deplasa dinspre Piața Romană spre Piața Victoriei. Dintr-o dată i s-a făcut rău, a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens.

Accident rutier în București. Ambulanța a ajuns greu din cauza traficului

Bărbatul căruia i s-a făcut rău a lovit 2 mașini: o Toyota Auris și o Skoda Octavia. Din cauza aglomerației. Șoferii celor două mașini au frânat, dar nu au avut cum să degajeze.

ADVERTISEMENT

Imediat la fața locului au apărut echipaje de poliție. După aproximativ 10 minute a venit și o autospecială a pompierilor.

După încă vreo cinci minute, a sosit și un echipaj SMURD de descarcerare, deși de intervenția acestuia nu a fost necesară. Din fericire, mașinile nu au avut viteză, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale. Accidentul a avut loc în jurul orei 14.00.  Ambulanța a ajuns la locul accidentului după aproape 20 de minute, deși Spitalul de Urgență Floreasca se află la mai puțin de 2 kilometri de locul unde s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT

Șoferul căruia i s-a făcut rău a fost scos din mașină până la sosirea ambulanței, cu ajutorul altor șoferi. Acesta nu acuza dureri și se simțea bine, conform sursei citate.

Accident înfiorător în județul Gorj

Doi adolescenți cu vârste de 16, respectiv 18 ani și-au pierdut viața în urma incidetului rutier. Mașina în care se aflau s-a răsturnat.

ADVERTISEMENT

„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un tânăr de 18 ani,  din comuna Scoarţa, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Bălăneşti, din direcţia comunei Scoarţa către municipiul Târgu Jiu într-o curbă la dreapta  ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Prigoria, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

ADVERTISEMENT