News

Accident grav în Buzău. Doi oameni au murit, iar alţi trei au fost răniţi

22.09.2019 | 08:21
Accident grav in Buzau Doi oameni au murit iar alti trei au fost raniti

Accident grav în Buzău, soldat cu moartea a doi oameni, după ce două mașini au intrat în coliziune. Accidentul de circulație foarte grav s-a produs sâmbătă seară pe DN2 E85, în afara localităţii Poşta Câlnău. Evenimentul s-a soldat cu mai multe victime, două persoane fiind declarate decedate după ce medicii de pe ambulanță au încercat manevre de resuscitare timp de mai bine de 45 de minute.

Accident rutier soldat cu doi morți în Buzău

În accident au fost implicate duă autoturisme, o Dacia Papuc şi un Volkswagen, iar nefericitul eveniment rutier s-a produs la doi kilometri distanţă de Poşta Câlnău, spre Râmnicu Sărat.

În timp ce conducea un autoturism pe drumul european din direcţia Râmnicu Sarat către Buzău, un buzoian de 44 de ani a intrat în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 73 de ani din comuna Ziduri. Acesta a ieşit cu maşina de pe un drum de câmp şi ar fi încercat să intre pe un altul, din partea opusă.

Accident rutier soldat cu doi morți în Buzău
Accident rutier soldat cu doi morți în Buzău. Sursa foto: sebesinfo.ro

Șoferul care a decedat nu s-a asigurat atunci când a traversat drumul european

Așadar, buzoianul s-a trezit cu mașina bărbatului de 73 de ani în față, nemaiputând evita impactul. Coliziunea a fost atât de puternică, încât doi oameni au murit pe loc.

În urma accidentului, au decedat şoferul de 73 de ani şi o tânără de 23 de ani, din masina acestuia. Alte trei persoane de 57, 61 şi 65 de ani, din cealaltă maşină au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continuă.