News

Accident grav în Buzău. Un mort și 5 răniți în urma coliziunii dintre 4 autoturisme

O persoană a murit și alte 5 au fost rănite în urma unui grav accident produs marți în județul Buzău.
08.06.2021 | 16:08
Accident grav in Buzau Un mort si 5 raniti in urma coliziunii dintre 4 autoturisme
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier a avut loc marți dimineață pe DN2E85, în zona Crucea Comisoaiei din județul Buzău.

În urma tragicului eveniment, o femeie a murit și alte 5 persoane au ajuns în stare gravă la spital.

ADVERTISEMENT

Un mort și 5 răniți într-un accident grav produs în Buzău

Din datele oferite de IPJ aflăm că un autoturism condus pe direcția Buzău către Vrancea, de un șofer de 48 de ani, din Iași, a intrat în coliziune cu mașina condusă din sens opus de către un șofer râmnicean, în vârstă de 28 de ani.

În urma impactului, mașina tânărului șofer a fost proiectată în decor. Aceasta a avariat 2 autoturisme care circulau pe direcția Vrancea către Buzău.

ADVERTISEMENT

La volanul acestora se aflau 2 șoferi, în vârstă de 61, respectiv 30 de ani, din Buzău și Grebănu.

”Maşina în care se aflau cei doi tineri a fost lovită şi proiectată în altă maşină aflată pe acelaşi sens de mers, în care a fost rănită o altă persoană. În urma impactului, o roată a maşinii s-a desprins şi a lovit un alt autovehicul, fără a cauza, însă, alte probleme”, a declarat, pentru Agerpres, Ane-Mari Vrapciu, subcomisar la IPJ Buzău.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii, una dintre pasagerele din mașina șoferului ieșean, o femeie în vârstă de 69 de ani, din Iași, a decedat.

Totodată, accidentul s-a soldat cu rănirea altor 5 persoane: șoferul din Iași și o pasageră din mașina acestuia, în vârstă de 68 de ani, conducătorul auto din Râmnicu Sărat și o pasageră în vârstă de 28 de ani, respectiv șoferul din Buzău.

ADVERTISEMENT

”O pasageră în vârstă de 69 de ani a decedat, iar şoferul care conducea maşina a suferit leziuni grave.

Acesta a fost resuscitat, echipajele au reuşit să îl stabilizeze şi a fost transportat la spital. În această maşină se mai afla un pasager care a fost rănit, iar persoana decedată era mama şoferului”, a mai spus repreznetanta IPJ.

Circulația în zona accidentului, întreruptă circa 3 ore

Toți cei 5 răniți au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul Județean din Buzău. În urma accidentului circulația pe DN2 E85 a fost oprită timp de 3 ore și s-au format coloane de mașini de peste 4 km.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul.

ADVERTISEMENT