ADVERTISEMENT
News

Accident grav în Capitală. Un motociclist a fost lovit de o mașină şi aruncat zece metri în aer

Autor: Adrian Baciu | 06.09.2020 | 10:54
Accident grav în Capitală. Un motociclist a fost lovit de o mașină şi aruncat zece metri în aer
Accident grav în Capitală. Un motociclist a fost lovit de o mașină şi aruncat zece metri în aer. Sursa foto: captură Antena 3

Un accident extrem de grav de circulație a avut loc sâmbătă seară în București. Un motociclist de 27 de ani a fost izbit de o mașină condusă de o fată de 24 de ani pe un drum din Sectorul 5.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii violente, vehiculul pe două roți a fost cuprins de flăcări, iar motociclistul a suferit răni extrem de grave, salvatorii fiind nevoiți să îl resusciteze înainte de a-l transporta la spital.

Conform primelor informații, motociclistul nu mai avea semne vitale în momentul sosirii ambulanței Din fericire, după minute bune de resuscitare, salvatorii l-au readus la viață.

ADVERTISEMENT

Accident grav în Capitală. Un motociclist, în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de o mașină

Strada Progresului din Sectorul 5 al Bucureștiului a fost scena unor imagini de-a dreptul cutremurătoare sâmbătă seara. O motocicletă pe care se afla un tânăr de 27 de ani și o mașină condusă de o fată de 24 de ani s-au izbit violent.

Din spusele martorilor, citați de Antena 3, conducătoarea autoturismului a ieşit din parcarea unui centru comercial fără să acorde prioritate motociclistului, care nu a mai avut cum să evite impactul.

ADVERTISEMENT

Coliziunea a fost atât de violentă că din motocicleta tânărului de 27 de ani nu a mai rămas mare lucru. Aceasta a fost cuprinsă de flăcări și a ars aproape în totalitate. Primele date arată că şoferiţa de 24 de ani nu i-ar fi acordat prioritate în momentul în care a intrat pe o stradă principală din Sectorul 5, pe care circula vehiculul pe două roți.

O minune l-a salvat pe tânărul motociclist

Conducătorul motocicletei poate spun că a avut zile în urma acestui eveniment rutier grav. Doar o minune a făcut ca acesta să scape cu viaţă.

ADVERTISEMENT

În momentul apariției medicilor de pe ambulanță, acesta a fost găsit în stop cardio-respirator, aruncat la câțiva metri de motocicletă. După ce l-au resuscitat câteva minute, medicii au reuşit sa il stabilizeze. Ulterior a fost transportat la Spitalul Universitar din București.

În ceea ce o privește, șoferița de 24 de ani era singura în mașină şi a scăpat nevătămată. Aceasta era în stare de şoc şi a primit îngrijiri medicale. Are acum dosar penal pentru vătămare din culpă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!