News

Accident grav în Capitală. Un tramvai a deraiat de pe șine

11.01.2021 | 16:02
Accident grav in Capitala Un tramvai a deraiat de pe sine
ADVERTISEMENT

Un tramvai a deraiat de pe șine, luni după-amiază, în zona Șoselei Colentina, la intersecția cu strada Ziduri Moși, pe sensul spre Faur, întrucât macazul nu a fost schimbat la timp.

Potrivit autorităților, circulația pe Linia 21 a fost blocată, iar la fața locului a intervenit un echipaj SMURD. Până la ora redactării acestei știri, nu există informații legate de posibile victime.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu este singurul accident produs recent pe Șoseaua Chitila din Capitală. Nu mai departe de vineri, 8 ianuarie, trei persoane s-au ales cu răni grave după ce autospeciala în care se aflau a acroșat refugiul de tramvai.

Un tramvai a deraiat de pe șine, în zona Șoselei Colentina din Capitală

Circulația tramvaielor este blocată pe linia 21, iar cea rutieră este dirijată de poliție. Până la această oră nu au fost transmise informații cu privire la posibile victime.

ADVERTISEMENT

Un incident grav s-a produs vinerea trecută, când autospeciala care se deplasa în regim de intervenție către o solicitare a acroșat refugiul unui tramvai, în zona Șoseaua Chitilei. În urma impactului, cei trei membri ai echipajului au suferit multiple traumatisme și au fost transportați de urgență la spital.

Ulterior, STB a dezmințit informațiile conform cărora nefericitul incident s-ar fi produs din cauza lipsei semnalizării corespunzătoare a refugiului.

ADVERTISEMENT

Stația de tramvai Crinului a fost corespunzător semnalizată prin borna de ocolire prin dreapta, așa cum se poate observa și din imaginea de mai jos a peronului de vis-a-vis, care în momentul impactului a fost ridicată de la locul accidentului de echipajele de intervenție STB SA, urmând a fi montată din nou după finalizarea lucrărilor de remediere a refugiului de tramvai.

În urma accidentului, pentru preluarea călătorilor de pe traseul liniilor 3 și 45, STB SA a introdus o linie navetă de autobuze, care funcționează între stațiile Mezeș si Clăbucet, până la reluarea circulației în zonă”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții companiei de transport public.

ADVERTISEMENT