News

Accident grav în Capitală. Un tramvai a deraiat și a lovit două mașini. Care este cauza

23.06.2020 | 23:21
Accident grav in Capitala Un tramvai a deraiat si a lovit doua masini Care este cauza
Accident grav în Capitală. Un tramvai a deraiat și a lovit două mașini. Care este cauza. Sursa foto: stb.ro
ADVERTISEMENT

Un accident grav s-a produs în urmă cu puțin timp în București după ce un tramvai care circula pe Bulevardul Chișinău a deraiat și a lovit din plin două mașini care circulau regulamentar.

Impactul dintre tramvai și cele două autoturisme a fost unul major, mașinile fiind serios afectate. Primele informații arată că accidentul din sectorul 2 s-a produs din cauza liniilor de tramvai care nu au mai fost întreținute d foarte mult timp.

ADVERTISEMENT

În zona aflată la intersecția dintre Bulevardul Chișinău și Bulevardul Basarabia a intervenit de urgență o echipă de intervenție a Societății de Transport București (STB), liniile fiind blocate din cauza accidentului câteva minute bune.

Un tramvai a deraiat și a lovit două mașini, în București

„Liniile 14, 36, 40 și 46 – blocate pe Bd. Basarabia/ Bd. Chișinău, pe sensul spre Sos Pantelimon. Cauza: deraiere. A fost trimisă echipa de intervenție”, se arată într-o postare a STB de pe contul de Twitter.

ADVERTISEMENT

Circulația tramvaielor, cât și a autoturismelor a fost blocată mai bine de 30 de minute, călătorii având cel mai mult de suferit, mai ales că accidentul s-a produs la o oră târzie, undeva în jurul orei 20:20.

Tramvaiele care circulă pe liniile 14, 36, 40 și 46 au fost oprite minute în șir din cauza deraierii care a avut loc pe Bulevardul Chișinău. Momentan nu se știe dacă au fost persoane rănite.

ADVERTISEMENT

Tramvaiele din Capitală, implicate frecvent în accidente

Din păcate, situația din seara aceasta nu este singulară. În urmă cu mai bine de o săptămână un alt tramvai bucureștean a deraiat pe Șoseaua Iancului, traficul fiind blocat circa 20 de minute.

În plus, defecțiunile și accidentele dese se produc din cauza garniturilor vechi, cât și a liniilor de tramvai care nu mai sunt reparate de ani buni.

ADVERTISEMENT

Tot recent, un tramvai care circula pe sensul de mers spre Parcul Carol s-a defectat, alte tramvaie așteptând în coadă până la venirea echipei de intervenție.

 

ADVERTISEMENT
Tags: