News

Accident grav în Capitală! Un troleibuz cu călători, implicat. Mai multe persoane, la spital și trafic blocat

22.03.2019 | 08:59
Accident grav in Capitala Un troleibuz cu calatori implicat Mai multe persoane la spital si trafic blocat

Un accident grav s-a produs în Capitală, în această dimineață. Trei persoane au ajuns la spital și traficul a fost blocat, după ce șoferul unui autoturism nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un troleibuz.

Accident grav în Capitală! Ce s-a întâmplat

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, şoferul autoturismului care circula pe Bulevardul Dacia către Calea Moşilor, la intersecţia cu Strada Polonă, a efectuat virajul stânga către strada Mihai Eminescu şi nu a acordat prioritate troleibuzului. A urmat un impact puternic și mai multe persoane au avut de suferit.

Trei persoane au fost transportate la spital, în urma accidentului. Este vorba de doi călători aflați în troleibuz și de un pasager din autoturismul al cărui șofer nu a acordat prioritate, informează Mediafax. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Societatea de Transport București (STB) a anunțat blocarea traficului după accidentul din această dimineață. Circulația a revenit la normal în mai puțin de 30 de minute.

Traficul a fost blocat în centrul Bucureștiului

„Pe Bd.Dacia/ Str. Polona, sens Piața Romana, troleibuzele liniilor 79, 86, sunt blocate din cauza unui incident”, a anunțat inițial, pe Twitter, Societatea de Transport București. După care a revenit cu următoarea precizare: „S-a reluat circulatia pe Bd.Dacia, cu troleibuzele liniilor 79, 86. Blocare 22 min. (07:10-07:32)”.

În această dimineață, poliţiştii efectuau cercetări amănunțite la faţa locului pentru stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Acum câteva zile, centrul Bucureștiului a fost blocat după un accident produs în Pasajul Unirii. Un motociclist s-a ales cu mâna ruptă și a fost transportat de urgență la spital. De altfel, Pasajul Unirii nu este un loc ferit de accidente, chiar dimpotrivă. Acum mai mulți ani, un bărbat a decedat în urma unui accident produs în zonă, iar o femeie sa suferit răni grave, dar, din fericire, a supraviețuit.