News

Accident grav în Caraş-Severin, trei oameni au fost zdrobiţi de remorca unui camion. Unul dintre ei şi-a pierdut viaţa

Accident neobişnuit în Caraş-Severin, pe DN 6. Remorca unui camion a pătrus pe contrasens şi a făcut trei victime, una a murit
21.11.2022 | 10:59
Accident grav in CarasSeverin trei oameni au fost zdrobiti de remorca unui camion Unul dintre ei sia pierdut viata
Imagine de la accidentul de la Armeniş Foto: ISU Semenic
ADVERTISEMENT

Un grav accident a avut loc luni dimineață în județul Caraș-Severin unde o persoană a murit şi două au fost rănite, după ce remorca unui autocamion a ajuns pe contrasens, izbind din plin un autoturism.

O femeie şi-a pierdut viaţa la Mehadia

Accidentul s-a produs pe DN 6, în zona localităţii Armeniş. Poliţia transmite că şoferul autocamionului a pierdut controlul vehiculului într-o curbă, iar remorca a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, o persoană a decedat, iar alte două au fost rănite, fiind transportate la spital. Toate cele trei victime erau pasageri în autoturism.  La locul tragediei au intervenit pompierii de la Detașamentul Caransebeș (cu o autospecială pentru stins incendii, una pentru descarcerare,  o ambulanță SMURD) și Serviciul de Ambulanță Județean cu un echipaj medical.

“În urma accidentului, două persoane au rămas încarcerate în autoturism (una dintre acestea a fost declarată decedată, iar ceea de a doua, conștientă, a fost transportata la spital pentru investigații suplimentare)”, a transmis, luni-dimineaţă, ISU Semenic.

ADVERTISEMENT

Tot pe DN 6, cu câteva ore mai devreme avusese loc un alt accident mortal, la Mehadia, unde o femeie în vârstă de 72 de ani, care traversa neregulamentar şi-a pierdut viaţa. Autorul accidentului a fost un şofer bulgar, care conducea un camion cu semiremorcă, din direcţia Orşova către Caransebeş.

În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că acesta nu consumase alcool.

Un accident a avut loc luni dimineaţă şi în Maramureş, fiind implicat un microbuz în care se aflau cinci persoane. Incidentul rutier s-a produs pe DJ 108A, în apropierea localităţii Gârdani.

ADVERTISEMENT

“Cele cinci persoane aflate în microbuz au fost rănite uşor. Victimele au fost transportate la spital, cu 2 EPA-SMURD şi 3 ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Cornel Băbuţ.

Conform acestuia, la accident a acţionat Garda de Intervenţie Fărcaşa, cu o autospecială prevăzută cu modul de descarcerare.

ADVERTISEMENT
Tags: