News

Accident grav în Cluj: trei persoane au murit după coliziunea dintre o mașină și un TIR

01.07.2020 | 09:33
Accident grav in Cluj trei persoane au murit dupa coliziunea dintre o masina si un TIR
ADVERTISEMENT

Accident rutier grav produs pe o șosea din județul Cluj în dimineața zilei de miercuri, 1 iulie.

Trei persoane au murit după ce o mașină și un TIR s-au ciocnit frontal pe centura Vâlcele-Apahida.

Din cauza evenimentului rutier deosebit de grav, circulația în zonă a fost blocată de autorități.

ADVERTISEMENT

Grav accident rutier în Cluj: trei persoane au murit după coliziunea dintre o mașină și un TIR

Luna iulie debutează cu o tragedie pe șoselele țării. Un grav accident rutier în care au fost implicate un TIR și o mașină s-a produs miercuri dimineață în judeţul Cluj, pe centura Vâlcele – Apahida.

Trei oameni, pasageri în autoturism, încarcerați după impactul dur cu TIR-ul, au fost găsiți decedați de echipajele de intervenție, anunță Ziua de Cluj.

ADVERTISEMENT

“Un conducător auto de 20 de ani, din comuna Moldovenești, în timp ce se deplasa pe Varianta Ocolitoare Cluj Est ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

Acesta a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune un un ansamblu de vehicule format din cap tractor cu semi-remorca. În urma impactului a rezultat decesul a 3 persoane, toate din autovehicul”, informează IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT

Autospeciale SMURD și echipaje speciale, solicitate să intervină

În jurul orei 7:30, o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate pentru a interveni.

Potrivit celor de la ISU Cluj, pompierii au găsit un ansamblu de autovehicule și un autoturism avariate, iar autoturismul proiectat în afara părții carosabile și ocupanții blocați în acesta.

ADVERTISEMENT

Cei din echipajul medical au constatat decesul a doi dintre ocupanți, un bărbat și o femeie de circa 40 de ani, și au început manevrele de descarcerare pentru a treia persoană care, inițial, a părut că are semnale vitale. Pe timpul manevrelor de descarcerare s-a constatat că și aceasta era decedată.

ADVERTISEMENT