News

Accident grav, în Constanța! O judecătoare cunoscută a murit. VIDEO

24.03.2019 | 10:16
Accident grav in Constanta O judecatoare cunoscuta a murit VIDEO

Un accident teribil a avut loc în Constanța, în după amiaza zilei de sâmbătă. Conform ISU Dobrogea, au fost implicate două autoturisme și o motocicletă, incidentul a fost urmat de un incendiu, în urma căruia au fost rănite patru persoane, una dintre victime fiind inconștientă.

Accident grav, în Constanța

SAJ Constanța a confirmat că este vorba despre: o victimă 44 de ani, femeie în comă, care a suferit un traumatism abdominal deschis, cu eviscerație, un bărbat de 44 de ani, cu traumatism membru superior, conștient, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, conștient care a suferit un traumatism lombar și membru inferior și un bărbat conștient care a suferit un traumatism cranio-facial și traumatism la un membru inferior.

Potrivit ziua constanta.ro, la ora 16:10, un bărbat a condus un triciclu pe strada Constantin Brătescu, ce se afla alături și de o femeie, o judecătoare cunoscută, dinspre bulevardul Tomis. În momentul în care a ajuns în intersecția cu strada Mihai Viteazu, nu a respectat indicatorul Oprire, apoi a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un auto Dacia.

Accident grav, în Constanța! O judecătoare cunoscută a murit. VIDEO
În accident au fost implicate o motocicletă și două autoturisme, incidentul a fost urmat de un incendiu, în urma căruia au fost rănite trei persoane

Judecătoarea a fost transportată în comă la spital, iar în timpul nopții a trecut în neființă

Autoturismul din urmă era condus de un bărbat care se deplasa pe strada Mihai Viteazu, dar și cu un alt autoturism Volkswagen condus de un bărbat. Judecătoarea a fost rănită grav, astfel că a fost transportată în comă la o unitate spitalicească. În timpul nopții, din nefericire, femeii i s-a declarat decesul. Iată cine sunt judecătoarea și bărbatul cu care era!

Gepostet von ZIUA de Constanţa am Samstag, 23. März 2019

Aceasta avea 35 de ani și suferise un traumatism abdominal deschis. La fața locului s-au deplasat o autospecială a Inspectoratului pentru Situații de Urgență, două echipaje SMURD și o ambulanță.