Accident grav, în Constanța! O judecătoare cunoscută a murit. VIDEO

Alexandra Chivu   
în HotNews
24/03/2019, 10:16
Accident grav, în Constanța! O judecătoare cunoscută a murit. VIDEO GALERIE FOTO
Accident grav, în Constanța!

Un accident teribil a avut loc în Constanța, în după amiaza zilei de sâmbătă. Conform ISU Dobrogea, au fost implicate două autoturisme și o motocicletă, incidentul a fost urmat de un incendiu, în urma căruia au fost rănite patru persoane, una dintre victime fiind inconștientă.

Accident grav, în Constanța

SAJ Constanța a confirmat că este vorba despre: o victimă 44 de ani, femeie în comă, care a suferit un traumatism abdominal deschis, cu eviscerație, un bărbat de 44 de ani, cu traumatism membru superior, conștient, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, conștient care a suferit un traumatism lombar și membru inferior și un bărbat conștient care a suferit un traumatism cranio-facial și traumatism la un membru inferior.

Potrivit ziua constanta.ro, la ora 16:10, un bărbat a condus un triciclu pe strada Constantin Brătescu, ce se afla alături și de o femeie, o judecătoare cunoscută, dinspre bulevardul Tomis. În momentul în care a ajuns în intersecția cu strada Mihai Viteazu, nu a respectat indicatorul Oprire, apoi a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un auto Dacia.

Accident grav, în Constanța! O judecătoare cunoscută a murit. VIDEO
În accident au fost implicate o motocicletă și două autoturisme, incidentul a fost urmat de un incendiu, în urma căruia au fost rănite trei persoane

Judecătoarea a fost transportată în comă la spital, iar în timpul nopții a trecut în neființă

Autoturismul din urmă era condus de un bărbat care se deplasa pe strada Mihai Viteazu, dar și cu un alt autoturism Volkswagen condus de un bărbat. Judecătoarea a fost rănită grav, astfel că a fost transportată în comă la o unitate spitalicească. În timpul nopții, din nefericire, femeii i s-a declarat decesul. Iată cine sunt judecătoarea și bărbatul cu care era!

Aceasta avea 35 de ani și suferise un traumatism abdominal deschis. La fața locului s-au deplasat o autospecială a Inspectoratului pentru Situații de Urgență, două echipaje SMURD și o ambulanță.

Închide ×