News

Accident grav în Constanţa: trei morţi şi un rănit, după ce două maşini s-au ciocnit frontal

21.09.2020 | 17:54
Accident grav in Constanta trei morti si un ranit dupa ce doua masini sau ciocnit frontal
ADVERTISEMENT

Trei persoane au murit, în timp ce o altă persoană e în stare gravă la spital, după ce două mașini s-au ciocnit violent în județul Constanța.

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, accidentul a fost produs de un bărbat de 56 de ani care nu a adaptat viteza condițiilor din trafic.

ADVERTISEMENT

Șoferul conducea pe DN22 dinspre Constanța spre Tulcea și a pierdut controlul volanului, intrând pe sens opus, moment în care a s-a produs tragedia.

Un grav accident de circulație s-a produs în Constanța, pe DN22

Din cauza vitezei, mașina condusă de bărbatul respectiv a intrat în coliziune cu o altă mașină venită de pe sens opus, condusă de un bărbat de 26 de ani, care mergea din Tulcea spre Constanța.

ADVERTISEMENT

Conform News.ro, reprezentanții Serviciului de Ambulanţă Judeţean au transmis că la faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD şi două ambulanţe ale SAJ. Din păcate, pentru trei dintre oameni nu s-a mai putut face nimic.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani, alături de o femeie de 53 de ani pasageră în autoturism, au decedat. Șoferul de 26 de ani a decedat și el, singurul supraviețuitor fiind pasagerul din dreapta al mașinii, o tânără de 25 de ani. Aceasta a fost transportată în stare gravă la spital și medicii fac tot ce pot pentru a-i salva viața.

ADVERTISEMENT

„În urma accidentului rutier, a rezultat decesul a trei persoane: cei 2 conducători auto, precum și pasagera din dreapta față din al doilea auto, o femeie de 54 de ani”, au explicat polițiștii constănțeni.

În fiecare an, în România au loc aproximativ 30.000 de accidente, dintre care 15.000 extrem de grave, care se lasă cu morți și răniți. În medie, conform datelor oficiale, în fiecare zi se produc 25 de accidente grave din care rezultă 5 morți și aproximativ 30 de răniți.

ADVERTISEMENT

Majoritatea accidentelor se produc pe raza localităților urbane, aproximativ 39%. Consumul de alcool la volan și neatenția șoferilor sunt principalele cauze ale accidentelor fatale.

ADVERTISEMENT