News

Accident grav în Dâmbovița. 5 persoane rănite, după impactul violent dintre 2 mașini. Video

Un număr de 5 persoane au fost rănite duminică în Dâmbovița, în urma unui grav accident rutier. Două mașini s-au ciocnit violent.
12.09.2021 | 13:25
Accident grav in Dambovita 5 persoane ranite dupa impactul violent dintre 2 masini Video
Accident grav în Dâmbovița. 5 persoane rănite, după impactul violent dintre 2 mașini. Video. Sursa foto: dbonline.ro
ADVERTISEMENT

Ziua de duminică, 12 septembrie, a debutat cu un grav accident rutier produs în județul Dâmbovița.

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar două dintre ele au ajuns la spital, după un eveniment rutier nefericit raportat pe raza localității Ulmi.

ADVERTISEMENT

Accident rutier în Dâmbovița. 5 persoane rănite, după coliziunea dintre 2 mașini

Din informațiile furnizate de presa locală, accidentul rutier a avut loc în sensul giratoriu din zonă. Conform biroului de presă al ISU Dâmbovița, 5 persoane au fost rănite ușor, însă nu au existat victime încarcerate, scrie DBOnline.

La fața locului a intervenit Detașamentul Târgoviște cu 1 autospecială de stingere cu apa și spumă și o ambulanță SMURD, iar SAJ DB cu 2 echipaje.

ADVERTISEMENT

”La locul evenimentului au fost asistate medical 5 persoane, dintre care două au fost preluate de echipajele SAJ şi una de echipajul SMURD si au fost transportate la UPU Târgovişte”, anunță autoritățile.

În același timp, pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul evenimentului si au evacuat resturile rezultate în urma accidentului, de pe carosabil.

ADVERTISEMENT

Accident raportat și în județul Caraș-Severin, duminică

Duminică dimineața a avut loc un accident rutier și în județul Caraș-Severin, soldat cu o singură persoană rănită.

Conform Poliției Române, evenimentul rutier a avut loc pe DN588 Caransebeș – Reșița, la kilometrul 19, în zona localității Brebu. După ce a lovit un cap de pod, pe un sector de drum în curbă, o mașină s-a răsturnat.

ADVERTISEMENT

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că un autoturism s-a răsturnat pe DN 58 Caransebeș – Reșița, la kilometrul 19, în zona localității Brebu, județul Caraș-Severin, după ce a lovit un cap de pod, pe un sector de drum în curbă.

În urma accidentului, un pasager a fost rănit. Circulația se desfășoară dirijat, pe un fir, estimându-se reluarea traficului în condiții normale în 45 de minute”, precizează Infotrafic.

Inspectoratul General al Poliției Române a informat că duminică dimineața s-a circulat în condiții de ceață, care au redus vizibilitatea sub 200 de metri, iar pe alocuri sub 50 metri, pe mai multe artere rutiere din județele Sălaj, Cluj, Bistrița-Năsăud, Harghita și Suceava.

În aceste zile, cu ceață în primele ore matinale, conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza, să mărească distanța de siguranță între vehicule, să folosească în mod corespunzător luminile și să evite manevrele riscante.

ADVERTISEMENT
Tags: