News

Accident grav în Dâmbovița. Doi morți și 5 răniți, printre care 4 copii, după o coliziune violentă pe DN7

Un accident rutier extrem de grav avut loc luni seara în Dâmbovița. Doi morți și 5 răniți, printre care 4 copii, au rezultat după o coliziune violentă pe DN7 între două autoturisme.
08.11.2021 | 21:45
Accident grav in Dambovita Doi morti si 5 raniti printre care 4 copii dupa o coliziune violenta pe DN7
Accident grav în Dâmbovița. Doi morți și 5 răniți, printre care 4 copii, după o coliziune violentă pe DN7. Sursa foto: ISU Dâmbovița
ADVERTISEMENT

Debut tragic de săptămână în județul Dâmbovița. Două persoane, soț și soție, de 79 și 72 de ani, și-au pierdut viața într-un cumplit accident rutier.

Evenimentul dramatic a fost consemnat în jurul orei 18.00, pe DN7, în comuna Tărtășești.

Pe lângă cele două victime care au decedat, alte 5 persoane au fost rănite. E vorba de un adult şi 4 copii care au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Potrivit autorităților, în accident au fost implicate două autoturisme.

ADVERTISEMENT

Doi morți și 5 răniți, printre care 4 copii, într-un accident grav produs în Dâmbovița

Cele două persoane care și-au pierdut viața în accident au fost inițial încarcerate în vehiculul lor, marca Renault.

Ulterior, ele au fost scoase de pompieri din autoturism în stare de inconştienţă şi au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate, procedura medicală nu a avut succes și s-a declarat decesul.

ADVERTISEMENT

”La locul accidentului au fost identificate 2 persoane încarcerate în unul dintre autoturisme şi imediat s-au început operațiunile de descarcerare.

În al doilea autoturism au fost identificate cinci persoane, patru copii şi un adult, care sunt asistate medical de echipajele SAJ. Cele două persoane au fost scoase de pompieri din autoturism în stare de inconştienţă şi au fost începute manevrele de resuscitare”, precizează ISU Dâmboviţa.

ADVERTISEMENT

Alte 5 persoane, toate aflate în a doua mașină implicată în accident, un adult de 34 de ani şi 4 copii, au fost transportate la spitalul din Târgoviște pentru îngrijiri medicale.

La locul accidentului au fost mobilizate forțe de intervenție de la Detașamentul Titu cu o autospecială de descarcerare, de la Garda Racari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD și de la SAJ Dâmbovița cu 3 echipaje medicale.

ADVERTISEMENT

Cine ar fi vinovat de producerea accidentului din Dâmbovița

Presa locală notează că vinovat de producerea accidentului, conform primelor date din anchetă, ar fi șoferul de 79 de ani.

Acesta ar fi efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturisme Mercedes condus de șoferul de 34 de ani, scrie Incomod-Media.

ADVERTISEMENT
Tags: