News

Accident grav în Germania. În mașină erau șase români, printre care doi copii. Scandal la sosirea ambulanţei

17.08.2020 | 13:23
Accident grav in Germania In masina erau sase romani printre care doi copii Scandal la sosirea ambulantei
ADVERTISEMENT

Un accident grav s-a produs în Germania. Șase românii, aflați într-un Ford Transit au fost implicați aseară într-un incident pe o autostradă din Germania.

Tragedia s-a petrecut lângă Bad Bramstedt, scrie moin.de. Autovehiculul, în care se aflau românii, a ieșit în viteză de pe șosea, a doborât doi copaci și s-a oprit în cel de-al treilea.

ADVERTISEMENT

Microbuzul a mers aproximativ 100 de metri în afara carosabilului înainte de a se opri. Impactul a fost violent. În urma ciocnirii, patru persoane și doi copii s-au ales cu diverse răni.

Accident grav în Germania

După accident, victimele au reușit să-și sune rudele, dar nu au apelat repede la serviciul de urgență pentru ajutor. Când, în cele din urmă, au sosit medicii și ambulanța, unele dintre persoanele din familia victimelor au încercat să împiedice echipajul medical. Presa internațională spune că a fost îngreunat ajutorul oferit de medici.

ADVERTISEMENT

Deși incidentul era grav, victimele riscând să-și agraveze starea de sănătate, rudele au pornit un scandal la fața locului. Astfel, cadrele medicale și pompierii au avut o misiune și mai grea în încercarea de a salva răniții. A fost nevoie și de intervenția unui elicopter. O persoană grav rănită a fost transportată de urgență la cel mai apropiat spital.

Un accident mult mai grav s-a produs sâmbătă seara în Bistrița. Un bărbat a murit și patru sunt rănite. Printre victime se numără trei copii care au fost transportați în stare gravă la spital.

ADVERTISEMENT

O altă tragedie s-a produs în județul Arges, unde o tânără a ucis două persoane în urma unui accident de mașină. Fata, în vârstă de 19 ani, din comuna Rătești,  a fost reținută pentru 24 de ore. Un bărbat de 62 de ani a murit pe loc, în timp ce soția sa, în vârstă de 58 de ani, a ajuns în stare gravă la spital.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, femeia a murit a doua zi. Astfel, tânăra de 19 ani care a provocat accidentul a fost audiată de polițiști și procurori și este în acest moment reținută.

ADVERTISEMENT

 

Tags: