News

Accident grav în Giurgiu. Un copil de patru ani a decedat după ce un tir a intrat în coliziune cu un autoturism

Accident grav în Giurgiu. Printre victime se află și un copil de 4 ani. Un tir din Bulgaria s-a ciocnit cu un autoturism.
27.06.2021 | 11:44
Accident grav in Giurgiu Un copil de patru ani a decedat dupa ce un tir a intrat in coliziune cu un autoturism
Accident grav în Giurgiu. Un copil de patru ani a decedat după ce un tir a intrat în coliziune cu un autoturism. Foto: Facebook/ISU Giurgiu
ADVERTISEMENT

Scene groaznice în județul Giurgiu, unde în urma unui accident au murit 2 persoane. Printre victime se află și un copil de doar 4 ani.

Tragedia a avut loc aseară, în jurul orei 21:00, pe DJ 601, în afara localității Crevedia Mare, din județul Giurgiu. Șoferul, în vârstă de 40 de ani şi un băieţel în vârstă de 4 ani au decedat în urma acroșajului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, două femei, pasagere în autoturism, au fost rănite. O femeie de 35 de ani, din municipiul București, a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD, iar alta de 37 de ani, din municipiul București, a fost dusă la spital cu ambulanța SAJ, pentru acordarea de îngrijiri medicale, conform Realitatea.net.

Un copil a murit în urma unui accident petrecut în județul Giurgiu. Conducătorul tirului este bulgar

Conducătorul tirului, un cetățean bulgar de 51 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

ADVERTISEMENT

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Conform datelor furnizate de oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, accidentul a avut loc pe drumul judeţean 601, în zona pădurii din localitatea Malu Spart.

ADVERTISEMENT

„În autoturism se aflau trei adulţi şi un copil, iar în tir doar şoferul. Conducătorul autoturismului şi o pasageră au fost găsiţi încarceraţi şi au fost extraşi din autoturism cu ajutorul accesoriilor de descarcerare.

Din nefericire şoferul, în vârstă de 40 de ani şi un băieţel în vârstă de 4 ani au decedat în urma acestui eveniment. Echipajele medicale au preluat o femeie, în vârstă de 35 de ani,  pasageră în autoturism, inconştientă şi îi acordă primul ajutor.

ADVERTISEMENT

Cea de-a patra persoană din autoturism, o femeie de 37 de ani, a suferit un atac de panică”, transmite ISU Giurgiu.

La locul accidentului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi Gărzii de Intervenţie Roata de Jos, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare și un echipaj SMURD.

De asemenea, în sprijin au fost solicitate două ambulanţe SAJ, o unitate de terapie intensivă mobilă şi elicopterul SMURD, conform News.ro

ADVERTISEMENT