News

Accident grav în Giurgiu. Un microbuz cu 18 pasageri s-a ciocnit cu un autoturism. O persoană, transportată la spital

09.04.2020 | 08:43
Accident grav in Giurgiu Un microbuz cu 18 pasageri sa ciocnit cu un autoturism O persoana transportata la spital
ADVERTISEMENT

Un microbuz cu 18 pasageri s-a ciocnit cu un autoturism, joi dimineață, în localitatea Bolintin Vale, județul Giurgiu, mai multe persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

Un microbuz cu 18 pasageri s-a ciocnit cu un autoturism

Conform Mediafax, în urma ciocnirii dintre microbuz și autoturism, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicalela fața locului, iar o femeie de 28 de ani a fost transportată cu ambulanța la un spital din București.

ADVERTISEMENT

ISU Giurgiu a precizat că la fața locului au intervenit trei ambulanțe SMURD, două autospeciale de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

”Din primele informații, în microbuz se aflau 18 persoane, iar în autoturism 7. Dintre acestea, 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ”, se arată într-un comunicat al ISU Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Polițiștii fac cercetări la fața locului

”Toate persoanele au primit îngrijiri la locul evenimentului, fiind conștiente și cooperante, cu traumatisme minore. O pasageră din autoturism a fost transportată cu ambulanța la un spital din Capitală”, au mai transmis reprezentanții ISU Giurgiu.

Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT

În acest an au mai fost înregistrate câteva accidente grave în România. Un bărbat în vârstă de 50 de ani fără permis a murit după ce, în timp ce conducea un autoturism în noaptea de sâmbătă spre duminică, în municipiul Constanţa, a făcut accident.

O mașină SMURD în care se aflau 10 persoane transportate din Franța a făcut un accident în Cluj-Napoca. Cele 10 persoane urmau să ajungă într-un centru de carantină. Mașina SMURD venea dinspre hotelul Napoca pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 și a fost lovită din plin de un autoturism care a intrat cu viteză mare în intersecție, fără să acorde prioritate.

ADVERTISEMENT

Ca și o coincidență bizară, în urmă cu 10 zile un alt accident în care au fost implicați cetățeni din Diaspora a avut loc pe raza municipiului Cluj-Napoca. Accidentul s-ar fi produs din cauza mașinii de poliție care conducea un convoi de „străini” care tranzitau Clujul în drum spre carantină.

ADVERTISEMENT